Τι έλεγε ο Μπέζας για την αδειοδότηση πριν γίνει γνωστή η απόφαση

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπέζα, λίγη ώρα πριν γίνει γνωστή η απόφαση της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Λίγη ώρα πριν γίνει γνωστή η είδηση πως ο φάκελος του Ηρακλή απορρίπτεται σε πρώτο βαθμό ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιώργος Μπέζας, έκανε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero fm» και την εκπομπή «Ωρα για μπλε» και δήλωσε αισιόδοξος για το θέμα αυτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του, για το θέμα της αδειοδότησης, των μεταγραφών και της ενημερότητας:

Για το θέμα της αδειοδότησης, είπε: «Στις 27 Δεκεμβρίου είχαμε μιλήσει πάλι στην εκπομπή αυτή και σας είχα τονίσει πως καταθέσαμε εντός του φακέλου τα τρία χαρτιά που απαιτούνταν. Ποια ήταν αυτά Το παράβολο πληρωμής, την ένδειξη της άδειας και την υπογραφή από τη ρήτρα εμπιστευτικότητας.

Πως λοιπόν γίνεται να υπάρχουν διαρροές, αφού έχουμε υπογράψει ένα τέτοιο χαρτί; Εμείς δεν ακούμε το τι λέγεται, περιμένουμε την Ε.Π.Ο. και δεν θέλουμε να προκαταβάλουμε την απόφαση. Αύριο ή την Δευτέρα θα μας σταλεί η απάντηση. Πρέπει να σας πω πως κανείς δεν γνωρίζει. Ούτε καν ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, αφού δεν αναφέρουν τίποτα, όσοι εξετάζουν τους φακέλους. Πάντως, δεν είναι βέβαιο πως ο φάκελος θα απορριφθεί. Μπορεί να υπάρχει ποινή με πρόστιμο, μπορεί  να μας πουν δεν παίρνουμε πρωτόδικα και να σε δεύτερο βαθμό, αφού μας αναλυθεί το τι ελλείψεις υπάρχουν. Πάντως, η δική μου προσωπική εκτίμηση είναι πως ο φάκελος μας είναι καλύτερος των υπολοίπων ομάδων».

Στη συνέχεια και σε ερώτηση του δημοσιογράφου, για το αν ο Ηρακλής έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει ο κ. Μπέζας, απάντησε: «Ετσι ακριβώς, έγινε».

Σε ερώτηση για το θέμα των μεταγραφών, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ηρακλής, είπε: «Το γιατί δεν έγιναν μεταγραφές υπάρχει εξήγηση και έχει να κάνει με τον Γκιγιέρμο Ογιος. Ο Ηρακλής μπορούσε να κάνει μεταγραφές είχε ενημερότητα και ακόμα και στις 1 Ιανουαρίου να αποκτούσαμε παίκτη θα μπορούσαμε να του βγάλουμε κανονικά δελτίο».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν συζητήσεις του μεγαλομέτοχου με ενδιαφερόμενους, είπε: «Ξέρω ότι θέλει να αποχωρήσει. Δεν γνωρίζω όμως ούτε με ποιους, ούτε αν μιλάει με κάποιον. Δεν ήμουν ποτέ παρών σε καμία συνάντηση, εγώ είμαι υπάλληλος της ΠΑΕ και τίποτα παραπάνω».

Για το θέμα με τις εγγυητικές, είπε: «Ολοι έχουν πληρωθεί κανονικά από την Τράπεζα. Δεν υπάρχει θέμα. Ακόμα και ο Γιάρολιμ, δέκα μέρες μετά την κατάπτωση εγγυητικής που υπήρξε εξοφλήθη κανονικά».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Καυτανζόγλειο ΚΑΙ με Καλαμάτα και… βουλώστε το!

Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο μήνυμα ανθρώπινης ευαισθησίας από τον Μάκη Γιαννίκογλου (pic)

Ποδόσφαιρο

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top