Οι πρώτες διαρροές για τον φάκελο του Ηρακλή

Τι “βγαίνει” από την ΕΠΟ ενόψει της εξέτασης του κυανόλευκου φακέλου αδειοδότησης.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ ασχολείται πλέον με τους φακέλους των ομάδων της Football League που διεκδικούν την άνοδο στην Super League. Ο φάκελος της κυανόλευκης ΠΑΕ θα εξεταστεί σήμερα, ωστόσο οι πληροφορίες που πηγάζουν από τα γραφεία της Ομοσπονδίας, προκαλούν έντονη ανησυχία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας “soccerplus”, για τον φάκελο του Ηρακλή δεν υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι θα γίνει δεκτός. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όσες ομάδες δεν πάρουν άδεια, αλλά εξασφαλίσουν το εισιτήριο της ανόδου, συμμετέχουν κανονικά στο πρωτάθλημα της Super League, ωστόσο θα ισχύει ο περιορισμός στις μεταγραφές (μέχρι 3 άνω των 24 ετών οποιασδήποτε εθνικότητας) και στις ανανεώσεις (μέχρι 2 άνω των 24 ετών οποιασδήποτε εθνικότητας). Θυμίζουμε ότι άδεια δεν έχουν πάρει ο ΠΑΣ και ο Πανιώνιος.

Το ρεπορτάζ του soccerplus.gr

Ξεκίνησε την Τετάρτη (21/05) η διαδικασία αδειοδοτήσεων για τη Football League και την Πέμπτη (22/05) θα ολοκληρωθεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διαπιστώθηκαν ελλείψεις στους φακέλους -μικρές ή μεγαλύτερες- και οι εκτιμήσεις λένε πως εάν η επιτροπή κινηθεί αυστηρά, οι περισσότερες ομάδες δύσκολα θα πάρουν άδεια.

Όσον αφορά τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο στη Super League, αυτές που φέρεται να έχουν πιο πλήρεις φακέλους είναι η Κασσιόπη και ο Ηρακλής Ψαχνών.

Όσον αφορά τις άλλες ομάδες, ο Ολυμπιακός Βόλου διατηρεί κάποιες ελπίδες, ο έλεγχος του φακέλου της Νίκης Βόλου κράτησε ελάχιστα λεπτά, ενώ ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης θα περάσει την Πέμπτη (22/05), χωρίς όμως να υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία.

Οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν την Πέμπτη (22/05) και θα είναι εφέσιμες. Οι ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια, αλλά θα εξασφαλίσουν την άνοδο, θα συμμετάσχουν κανονικά στο πρωτάθλημα της Super Leagueκαι η ποινή θα είναι ο περιορισμός στις μεταγραφές.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Καυτανζόγλειο ΚΑΙ με Καλαμάτα και… βουλώστε το!

Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο μήνυμα ανθρώπινης ευαισθησίας από τον Μάκη Γιαννίκογλου (pic)

Ποδόσφαιρο

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top