Στην Ινδονησία ο Μπόσνιακ

Παρά το γεγονός ότι δεν είναι και το πρώτο βιολί, ο προπονητής της Περσίγια Τζακάρτα εισηγήθηκε την παραμονή του, με τον πρόεδρο να μην βλέπει με καλό μάτι αυτή την επιλογή

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Στην Περσίγια Τζακάρτα εξακολουθεί να βγάζει το ψωμί του ο Ιβάν Μπόσνιακ, ο Κροάτης επιθετικός που πέρασε για ένα φεγγάρι από τον Ηρακλή και μόνο προβλήματα δημιούργησε. Βέβαια ο τελευταίος παρά το γεγονός ότι πέτυχε μόλις δύο γκολ σε έναν ολόκληρο γύρο του πρωταθλήματος, απόφαση του προπονητή του Μπένι Ντόλο ήταν να παραμείνει στην ομάδα.

“Τον κρατάμε γιατί πρόκειται για αίτημα του προπονητή. Θα δούμε πως θα πάει” δήλωσε ο πρόεδρος της Περσίγια, Ασέρ Σιρεγκάρ πρόσφατα.

“Στο ποδόσφαιρο είναι λογικό για ένα παίκτη να ζει υπό πίεση. Θα προσπαθήσω να αποδείξω ότι αξίζει να μείνω εδώ” τόνισε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Να σημειωθεί ότι ο Μπόσνιακ είναι πλέον 34 ετών. Στο σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας sidomi.com, υπάρχει και το βιογραφικό του, σύμφωνα με το οποίο πέρασε από όλα τα κλιμάκια της Εθνικής Κροατίας μέχρι την ανδρών, ενώ σε συλλογικό επίπεδο, εκτός από τον Ηρακλή, αγωνίστηκε σε Χάιντουκ Σπλιτ, Αλ Ιτιχάντ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Γκένκ, Ριέκα, Μπρούνεϊ και αλλού πριν καταλήξει στην Ινδονησία.

Σχετικά Άρθρα

Γ΄ Εθνική: Δραματική επιστολή των παικτών προς τον πρωθυπουργό

Ποδόσφαιρο

Back to Top