Δύο χρυσά μετάλλια στο “Ακρόπολις”

Η Κρητικού Βιβή και η Ραυτοπούλου Φιλιώ επέστρεψαν από την Αθήνα και το μίτινγκ «Ακρόπολις» με δύο χρυσά μετάλλια-η πρώτη-καλές επιδόσεις και ατομικά ρεκόρ

Άλλα αθλήματα

Με δύο χρυσά μετάλλια και πολύ καλούς χρόνους για την εποχή γύρισαν από την Αθήνα και το ”Ακρόπολις” οι δύο κολυμβήτριες που εκπροσώπησαν το σύλλογό μας, Κρητικού Βιβή και Ραυτοπούλου Φιλιώ. Οι αθλήτριες  παρά το νεαρό της ηλικίας τους (δεν είναι ούτε 15!!!) αγωνίστηκαν σε επίπεδο γυναικών με πάθος, πειθαρχία και σωστή τακτική και έδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει.

Η Βιβή Κρητικού πρωταγωνίστησε και με όπλο την τακτική της κέρδισε χρυσά μετάλλια στα 400 και 800 ελεύθερο πετυχαίνοντας ατομικά ρεκόρ ενώ κατετάγη 8η στα 200 ελεύθερο. Οι χρόνοι της Βιβής την κατατάσσουν μέσα στις κορυφαίες κολυμβήτριες για την φετινή χρονιά σε επίπεδο γυναικών ενώ πέτυχε και ρεκόρ συλλόγου στα 800μ.

Η Φιλιώ Ραυτοπούλου κατάφερε ακόμα μια φορά να βρίσκεται μέσα στους τελικούς στα 50,100,200 ελεύθερο κατακτώντας την 8η,7η και 6η θέση αντίστοιχα πετυχαίνοντας ατομικά ρεκόρ σε ”γρήγορες” κούρσες με μεγάλο συναγωνισμό και πλησίασε πολύ στα ρεκόρ συλλόγου.

Πηγή/φωτογραφία: iraklis-swimm.gr

Back to Top