Τα γεμάτα «κοντέρ» των παικτών

Δείτε ποιοι είναι οι πέντε παίκτες με τις περισσότερες εμφανίσεις και λεπτά συμμετοχής φέτος στο πρωτάθλημα για τον Ηρακλή…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Mε εννιά ακόμα παιχνίδια να υπολείπονται μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν και με 36 να έχουν παιχτεί (σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο), ο Ηρακλής συνεχίζει τη «μάχη» της ανόδου σε μία μαραθώνια σεζόν.

Οι πολλές αλλαγές που έγιναν μέσα στη χρονιά, περιόρισαν κατά πολύ το ρόστερ του Ηρακλή, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, δυστυχώς, η διοικητική παλινωδία (για μία ακόμη φορά) δεν επέτρεψε να αυξηθούν οι επιλογές του τεχνικού τημ, με αποτέλεσμα ορισμένοι παίκτες που είναι σταθερά σε πρώτο επίπεδο επιλογών, να παίζουν πάντα στο όριο.

Ο Πουρτουλίδης για παράδειγμα έχει παίξει και στα 36 παιχνίδια στη σεζόν και έχει τις περισσότερες συμμετοχές από οποιονδήποτε άλλον ενώ τα περισσότερα λεπτά έχει ο Κοντοδήμος με περίπου 50 ώρες ποδόσφαιρο, δηλαδή κάπου στα 3000 λεπτά.

Μαζί με αυτούς τους δύο, την πρώτη πεντάδα παικτών με τα περισσότερα παιχνίδια και λεπτά συμμετοχής συμπληρώνουν ο Μπουκουβάλας, ο Λίμα και ο Ζάχορα.

Τα συγκεκριμένα στατιστικά, πιο αναλυτικά, είναι τα εξής:

Ονομα Λεπτά συμμετοχής Εμφανίσεις

1.Κοντοδήμος 3.000’ 33

2. Πουρτουλίδης 2.836’ 36

3. Μπουκουβάλας 2.640’ 30

4. Λίμα 2.375’ 28

5. Ζάχορα 2.283’ 31

Από τους πέντε παίκτες, οι τέσσερις (πλην του Μπουκουβάλα) ανήκουν, ηλικιακά, στους 30+ που έχει ο Ηρακλής στο ρόστερ.

Ο Πουρτουλίδης από την πλευρά του δεν έχει απουσιάσει σε κανένα παιχνίδι στην τρέχουσα σεζόν ενώ ο δεύτερος σε συμμετοχές, Κοντοδήμος έχει όλα του τα παιχνίδια, 90λεπτα και με ενοχλήσεις από την κόπωση έμεινε εκτός από το πρόσφατο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, προκειμένου να «γεμίσει» μπαταρίες.

Από τη μεριά του ο Πουρτουλίδης θα λείψει (λόγω τιμωρίας) από το παιχνίδι με την Νίκη Βόλου, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες της πρώτης πεντάδας έχουν απουσιάσει από μερικά παιχνίδια (φαίνεται από τα νούμερα πόσα είναι για τον καθένα, με την υποσημείωση για τον Μπουκουβάλα ότι ήταν και ο τραυματισμός του που τον άφησε εκτός για περίπου έναν μήνα) και δεν έχουν τόσα σερί ενενηντάλεπτα.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Καυτανζόγλειο ΚΑΙ με Καλαμάτα και… βουλώστε το!

Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο μήνυμα ανθρώπινης ευαισθησίας από τον Μάκη Γιαννίκογλου (pic)

Ποδόσφαιρο

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top