Αμφίβολος ο Μπουκουβάλας, ατομικό για Σιατραβάνη, Τσιλιανίδη

Νοσοκομείο…θύμιζε σήμερα ο Ηρακλής, αφού αρκετοί ήταν οι παίκτες που αποκόμισαν προβλήματα από το τελευταία παιχνίδι με τον Αιγινιακό…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον Ηρακλή, ενόψει Ολυμπιακού Βόλου. Από την αναμέτρηση αυτή ήδη έχουν τεθεί νοκ άουτ, οι Παπαστεριανός και Ζάχορα, λόγω καρτών, όπως και οι Τάι, Μπάμπα (τραυματίες).

Ωστόσο, αμφίβολος είναι και ο Μιχάλης Μπουκουβάλας που υποβλήθηκε σε θεραπεία, διότι το – γνωστό – παλαιό τραύμα του στην ποδοκνημική, που τον ταλαιπωρεί, εμφάνισε πιο έντονο οίδημα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι ήδη νοκ άουτ για τον αγώνα του Βόλου. Αυτό θα εξαρτηθεί από την κατάσταση που θα βρίσκεται ως το Σάββατο.

Επίσης, σε θεραπεία πέρασε και ο Άγγελος Παπαστεριανός για την τραυματισμένη ποδοκνημική του, που επιβάρυνε αγωνιζόμενος χθες.

Ο Σάββας Σιατραβάνης αισθάνεται ενοχλήσεις στην δεξιά ποδοκνημική (πρόσθιο διάστρεμμα) και το αν θα είναι έτοιμος για το Βόλο θα εξαρτηθεί από την πορεία του τραυματισμού του.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης υπέστη εκτεταμένο αιμάτωμα στον τετρακέφαλο από κτύπημα αντιπάλου, ακολούθησε θεραπεία, αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Ο Χασόμα Μπαμπά συνέχισε το εντατικό ατομικό πρόγραμμα, με στόχο να φτάσει στο επίπεδο φυσικής κατάστασης της ομάδας και να περάσει τις επόμενες μέρες σε κανονικούς ρυθμούς, καθώς – όπως όλα δείχνουν – το χειρουργημένο γόνατό του έχει αποκατασταθεί.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Καυτανζόγλειο ΚΑΙ με Καλαμάτα και… βουλώστε το!

Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο μήνυμα ανθρώπινης ευαισθησίας από τον Μάκη Γιαννίκογλου (pic)

Ποδόσφαιρο

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top