Οπαδός της ομάδας προσφέρει πριμ στους παίκτες για τα δύο “διπλά”

Ο φίλαθλος του Ηρακλή, Βασίλης Ευριπίδης, προσφέρει πριμ στους παίκτες, σε περίπτωση που αυτοί επιστρέψουν από Ψαχνά και Χανιά με τους έξι βαθμούς…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι εκδηλώσεις αγάπης και λατρείας του απλού κόσμου προς την ομάδα δεν έχουν τελειωμό. Τα παραδείγματα που είδαν το “φως” της δημοσιότητας φέτος πολλά. Ακόμα πιο πολλά, αυτά που δεν δημοσιοποιήθηκαν.

Σήμερα, όπως έγινε γνωστό με το που έφτασε η ομάδα στο ξενοδοχείο στην Χαλκίδα ανακοινώθηκε στους παίκτες πως, ο φίλος της ομάδας, Βασίλης Ευριπίδης, εξέφρασε την επιθυμία του να δώσει πριμ σε αυτούς, σε περίπτωση που κάνουν το “δύο στα δύο” στα παιχνίδι με Ηρακλή Ψαχνών και Χανιά. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως ο εν λόγω κύριος θα βοηθήσει και στα έξοδα του ταξιδιού, όπως τόνισε ο ίδιος σε στελέχη της ΠΑΕ με τους οποίους ήρθε και σε επικοινωνία.

Με τη κίνησή του αυτή ο κ. Ευριπίδης προσπαθεί, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος να ντοπάρει ακόμα πιο πολύ τους παίκτες και να τους δώσει ένα έξτρα κίνητρο για να επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη, με τους έξι βαθμούς που θα είναι ό,τι καλύτερο για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την άνοδο.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top