Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Τσαλίκη με τον Τάι για το θέμα της προσφυγής

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση του τεχνικού διευθυντή με τον αρχηγό του Ηρακλή…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Κώστα Τσαλίκη με τον Τάι, για το θέμα που δημιουργήθηκε με την κατάθεση προσφυγής από την πλευρά του Βραζιλιάνου.

“Ο Ηρακλής σου προσέφερε νέο συμβόλαιο, αν και έκανες επέμβαση στους χιαστούς. Ποια άλλη ομάδα θα το έκανε αυτό για ένα παίκτη που έπαιξε μόλις έξι μήνες; Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, ωστόσο ως αρχηγός όφειλες να σεβαστείς την απόφαση των συμπαικτών σου να κάνουν υπομονή μέχρι το φινάλε”, ήταν -μεταξύ άλλων- τα λόγια του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής φάνηκε μετανιωμένος για την βιαστική επιλογή του. “Η γυναίκα μου γεννάει σε λίγες ημέρες και δεν ξέρω τι θα γίνει. Είμαι σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα”, ανέφερε ο Τάι.

Ο Τσαλίκης του ξεκαθάρισε ότι αν αποσύρει άμεσα την προσφυγή, θα επιστρέψει κανονικά στην ομάδα, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα αποτελέσει ξένο σώμα για τον Ηρακλή. Ο Τάι ζήτησε διορία λίγων ωρών για να μιλήσει με τον ατζέντη του και μέχρι το βράδυ θα γνωστοποιήσει την απόφασή του.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Καυτανζόγλειο ΚΑΙ με Καλαμάτα και… βουλώστε το!

Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο μήνυμα ανθρώπινης ευαισθησίας από τον Μάκη Γιαννίκογλου (pic)

Ποδόσφαιρο

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top