Γ.Αθανασιάδου: «Ο Ηρακλής αξίζει κάτι παραπάνω»

Ένα παιχνίδι απομένει για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα γυναικών της Α2 ενώ η ομάδα ολοκλήρωσε τις φετινές τις εντός έδρας εμφανίσεις. Η Γεωργία Αθανασιάδου, μιλάει για την αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώνεται και την τελευταία ήττα από την ΑΕ Πυλαίας.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η νεαρή γκαρντ αν και πρώτη χρονιά στον Ηρακλή δέθηκε από την αρχή με την ομάδα ενώ κρατάει τη γεμάτη χρονιά, το ταλέντο και την όρεξη για μπάσκετ.

«Η χρονιά ήταν πολύ γεμάτη. Αν και η πρώτη μου χρονιά στον Ηρακλή ένιωσα ομάδα από την αρχή και όχι ξένη. Στην ομάδα είμαστε κοπέλες της ίδιας ηλικίας και δεθήκαμε. Είχαμε βάλει κάποιο στόχο αλλά μας αναλογεί κάτι περισσότερο. Ο κορμός της ομάδας θα είναι ο ίδιος και του χρόνου και θα διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο. Υπάρχει όρεξη και ταλέντο για επιτυχία. Ο Ηρακλής σαν ομάδα αξίζει κάτι περισσότερο, την επιστροφή στην Α1. Οι περισσότερες κοπέλες δεν είχαν παίξει σε τέτοιο επίπεδο και πήραμε πολλά εφόδια για τον επόμενο χρόνο».

Για το παιχνίδι και την ήττα από την ΑΕ Πυλαίας:

«Υπήρξε ένταση με τον διαιτητή. Εμείς είχαμε ζητήσει να μην είναι σ’ αυτό το παιχνίδι καθώς είχε διαιτητεύσει και το παιχνίδι του πρώτου γύρου (με την ΑΕ Πυλαίας). Ήταν εριστικός με κάποιες αποφάσεις  ενώ είχαμε στο τρίτο δεκάλεπτο  τις δυο αποβολές (Παπαβασιλείου και Μπαχταλιά) και μια μικρή διακοπή και το παιχνίδι έχασε τη ροή του.  Μας αποσυντόνισε και μετά την ένταση ίσως και η απειρία μας στοίχισε στο τελικό αποτέλεσμα.

Αν και το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον δε θέλαμε μια ήττα στην έδρα μας. Δεν διαχειριστήκαμε καλά την ένταση, δείξαμε σ’ αυτό το σημείο την απειρία μας ενώ η άλλη ομάδα είναι πιο έμπειρη, κάναμε λάθη και χάσαμε τη συγκέντρωσή μας».

Σχετικά Άρθρα

“Βλέπει” τελικό!-Ημιτελικός στο Ιβανώφειο, με Κολοσσό ή Προμηθέα!

Μπάσκετ

Back to Top