Κυρκούσης:“Τεράστια η προσφορά της Σακελλαροπούλου”

Ο τεχνικός της ομάδας γυναικών, Θανάσης Κυρκούσης, λίγο μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στη BlueArena για τη νίκη επί της ΑΓΕ Πιερίας αλλά και τη βράβευση που οργανώθηκε προς τιμήν της Υβόννης Σακελλαροπούλου.

Ηρακλής, Μπάσκετ

“Επειδή αλλάζει το status με την Α1, κάποιες ομάδες που είναι στις τελευταίες θέσεις προσπαθούν να πιάσουν τη δέκατη θέση για να σωθούν γι’ αυτό και η ομάδα της Κατερίνης ήρθε εδώ για να διεκδικήσει το παιχνίδι. Πάλεψε αλλά πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι”.

“Το παιχνίδι κρίθηκε στην ταχύτητα, στις αντοχές, στα σώματα. Κλειδί ήταν η άμυνα. Προσπαθούμε πολύ στην άμυνα και στο να επιβάλλουμε ένα γρήγορο παιχνίδι χωρίς πολύ κράτημα της μπάλας”.

“Ξέρω την ιστορία της (Υ.Σακελλαροπούλου), ήταν μια πολύ μεγάλη παίκτρια, σε εποχές δύσκολες, με ελάχιστες παροχές και δεν ήταν μόνο αθλήτρια του μπάσκετ που διέπρεψε αλλά βοήθησε και στο βόλεϊ τον Ηρακλή. Τεράστια η προσφορά της μαζί με τις άλλες αθλήτριες της εποχής της, γι’ αυτό πήρα την πρωτοβουλία μαζί με την υπεύθυνη του τμήματος Λίνα Τραμουντάνη και τους άλλους παράγοντες και τη σύμφωνη γνώμη της ομάδας της Κατερίνης να την βραβεύσουμε. Είναι ένας ταπεινός άνθρωπος., γι’ αυτό δεν το ήξερε, ήταν έκπληξη”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top