Κυριακή (23/03) στο Ποσειδώνιο, με Γλυφάδα

Πρεμιέρα στο κοινό της κάνει την Κυριακή η γυναικεία ομάδα πόλο που θα αγωνιστεί στο Ποσειδώνιο.

Άλλα αθλήματα

Μετά από δέκα αγωνιστικές ο Ηρακλής θα αγωνιστεί πλέον στην έδρα του και στην πόλη του. Για τη 11η αγωνιστική της Α1 υποδέχεται τη Γλυφάδα (Κυριακή 23/03, 14.00). Οι φίλαθλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να δούνε και να στηρίξουν από κοντά το σύνολο του Παναγιώτη Ιωακειμίδη, μετά από αρκετό διάστημα καθώς η ομάδα χρησιμοποιούσε ως έδρα το κολυμβητήριο της Λάρισας.

Οι «κυανόλευκες» βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με διαφορά αλλά οι νίκες είναι πάντα στόχος για να κλειδώσουν τη θέση και να συνεχίσουν στα πλέι οφ.

Ο τεχνικός της ομάδας Π. Ιωακειμίδης  αισιόδοξος για τον αγώνα και τη συνέχεια του πρωταθλήματος κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα. «Είμαστε αισιόδοξοι για το παιχνίδι με τη Γλυφάδα, θέλουμε τη νίκη για να εξασφαλίσουμε από τώρα την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια. Είναι σημαντικό που θα αγωνιστούμε στην έδρα μας για μας αλλά και για τον κόσμο του Ηρακλή και τον καλούμε να δώσει το παρών για να βοηθήσει την ομάδα να πάρει το παιχνίδι».

Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή της Σαρησάββα στον αγώνα (στα τελευταία παιχνίδια δεν έχει αγωνιστεί λόγω των μεταπτυχιακών σπουδών).

*Για τον αγώνα Ηρακλής-Γλυφάδα έγινε αλλαγή διαιτητών και οι νέοι που ορίστηκαν είναι οι Μπιράκης και Αχλαδιώτης.

Back to Top