Τι άλλο θα σκεφτούν;

Ο Δήμος Μωυσιάδης σχολιάζει όσα τραγικά συνέβησαν την Κυριακή, στην -αποτυχημένη- προσπάθεια των αστυνομικών να αποτρέψουν την μετάβαση των κυανόλευκων οπαδών στο Αιγίνιο.

Εχουν περάσει ημέρες από το περιστατικό της Κυριακής με τις δυνάμεις της αστυνομίας να κατεβάζουν από τα τρένα όσους επιβάτες είχαν «φάτσα γηπέδου», ωστόσο οι σκέψεις σχετικά με όσα συνέβησαν στον σιδηροδρομικό σταθμό εξακολουθούν να τριβελίζουν το μυαλό μου. Το σημαντικότερο ερώτημα που μάλλον απασχολεί και πολλούς από εσάς, είναι το τι θα κάνουν το κράτος και η αστυνομία όταν με το καλό ο Ηρακλής μπει στη διαδικασία των Play Off.

Το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος της ομάδας θα επιδιώξει να την ακολουθήσει σε όλα τα παιχνίδια που θα δώσει αυτή, είτε στα Χανιά, είτε στην Κέρκυρα, είτε στον Βόλο. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν τι θα δούμε; Τη θέση των ανδρών των ΜΑΤ που κατέβαζαν κόσμο από το τρένο για να πει στο Αιγίνιο, θα την πάρουν άνδρες του λιμενικού οι οποίοι θα ελέγχουν τη… φάτσα όποιου μπαίνει στο καράβι για την Κέρκυρα; Ή για να δώσουμε μια πιο υπερβολική διάσταση, θα δούμε σκηνές με αστυνόμους να κατεβάζουν από το αεροπλάνο, όσους είναι «ύποπτοι» για τη διάπραξη του αδικήματος να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα;

Όσο για τα γήπεδα στα οποία θα θελήσουν να πάνε οι φίλοι του Ηρακλή, ποια θα είναι η εικόνα τους; Τι άλλο θα «εφεύρουν» οι υπεύθυνοι της εκάστοτε γηπεδούχου ομάδας, εκτός από τα συρματοπλέγματα που συναντούμε μόνο σε φωτογραφίες από στρατόπεδα συγκέντρωσης; Εκτός και αν κάποιοι έχουν μεριμνήσει ήδη για όλα αυτά τα ζητήματα, φροντίζοντας να κόψουν το… κακό από τη ρίζα. Ίσως με τη συμμετοχή του Ηρακλή στα Play Off, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί.

Ας τα αφήσουμε όλα αυτά στην άκρη περιμένοντας με αγωνία τι θα άλλο θα δούμε στην κατά τα άλλα δημοκρατική μας χώρα και ας ασχοληθούμε με τον ίδιο τον Ηρακλή, ο οποίος την περασμένη Κυριακή έχασε την ευκαιρία να κλειδώσει τη συμμετοχή του στα Play Off. Σίγουρα στο να συμβεί κάτι τέτοιο χρειάστηκε να βάλει το χεράκι του ή μάλλον τη σφυρίχτρα του και ο Τζήλος. Ωστόσο η κακή διαιτησία δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποτελέσει άλλοθι για τους «κυανόλευκους» οι οποίοι πρέπει να καταλάβουν ότι στους δυο αγώνες που απομένουν μέχρι τη λήξη της σεζόν και σε αυτούς που θα ακολουθήσουν για τα Play Off, θα παίξουν τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς.

Καλό θα ήταν λοιπόν στο προσεχές παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Ηρακλής να είναι αυτός που πρέπει, να πάρει τη νίκη και στη συνέχεια να στρέψει το ενδιαφέρον του στο παιχνίδι με την Ζάκυνθο.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top