Μικροπροβλήματα για τρεις

Μπουκουβάλας, Παπαστεριανός και Λίμα δεν προπονήθηκαν στους κανονικούς ρυθμούς αλλά δεν τίθεται θέμα συμμετοχής τους στον αγώνα της Καρδίτσας

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα (18/3) οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Πέρα του Μπάμπα που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, οι “κυανόλευκοι” δεν φαίνεται να αντιμετωπίζουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα, παρά το γεγονός ότι τρεις ποδοσφαιριστές δεν ακολούθησαν σήμερα το κανονικό πρόγραμμα. Πρόκειται για τον Μπουκουβάλα που προπονήθηκε συντηριτικά λόγω του πρόσφατου τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε, τον Παπαστεριανό που έχει μια ελαφριά επιβάρυνση σε ένα παλιό διάστρεμμα και τον Λίμα που αντιμετωπίζει ένα οίδημα στο αριστερό του χέρι.

Ανησυχία δεν υπάρχει για κανένας από τους τρεις, καθώς μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να τεθούν κανονικά στην διάθεση του Γκιγιέρμο Όγιος.

Κατά τα άλλα, όσοι αγωνίστηκαν στο Αιγίνιο ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν σε προπονησιακό δίτερμα απέναντι στην Ομάδα Νέων.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Καυτανζόγλειο ΚΑΙ με Καλαμάτα και… βουλώστε το!

Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο μήνυμα ανθρώπινης ευαισθησίας από τον Μάκη Γιαννίκογλου (pic)

Ποδόσφαιρο

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top