Μπουκουβάλας: “Να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα”

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας, έκανε τη δική του πρόβλεψη αναφορικά με την τετράδα, ενώ αναφέρθηκε και στη πορεία του Ηρακλή, τη φετινή χρονιά…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας, μίλησε στη κάμερα του συνδρομητικού καναλιού ΟΤΕ TV και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που συνάντησε ο Ηρακλής τη φετινή χρονιά, έκανε τη δική του πρόβλεψη για την τετράδα που θα οδηγηθεί στο πρωτάθλημα των πλέι οφ, ενώ μίλησε και για τον Γκιγιέρμο Ογιος.

«Η ομάδα αυτή χτίστηκε με ένα σκοπό. Να βγει πρωταθλήτρια. Στην αρχή αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες, κάναμε κάποιες γκέλες σε εισαγωγικά. Το μέγεθος του Ηρακλή είναι τέτοιο και πρέπει να πρωταγωνιστούμε και να βγαίνουμε στο γήπεδο μόνο για το τρίποντο».

Σε ό,τι αφορά τη τετράδα, είπε: «Πιστεύω πως η τελική τετράδα θα παραμείνει όπως είναι αυτή τη στιγμή η βαθμολογία. Το λέω λόγω βαθμολογικού πλεονεκτήματος που έχουν οι ομάδες και όχι κάτι άλλο. Ευελπιστώ εμείς να τερματίσουμε στη πιο καλή θέση που γίνεται για να είμαστε ακόμα πιο κοντά στο δικό μας στόχο που είναι η άνοδος».

Για τον Γκιγιέρμο Ογιος, είπε: «Ο κάθε προπονητής δουλεύει με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Ετσι και εμείς. Βέβαια, γίνονται και κάποια άλλα πράγματα στα αποδυτήρια. Όμως όλα έρχονται μέσα από τη δουλειά, μυστικά δεν υπάρχουν».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Καυτανζόγλειο ΚΑΙ με Καλαμάτα και… βουλώστε το!

Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο μήνυμα ανθρώπινης ευαισθησίας από τον Μάκη Γιαννίκογλου (pic)

Ποδόσφαιρο

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top