Διευκρινιστική ανακοίνωση του Γ.Σ. Ηρακλής

Ο Γ.Σ. Ηρακλής με διευκρινιστική του ανακοίνωση τόνισε τα εξής: Η διοικούσα επιτροπή του Γυμναστικού Συλλόγου «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» θα ήθελε να διευκρινίσει ένα ακόμη θέμα …

Ερασιτέχνης

Ο Γ.Σ. Ηρακλής με διευκρινιστική του ανακοίνωση τόνισε τα εξής: Η διοικούσα επιτροπή του Γυμναστικού Συλλόγου «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» θα ήθελε να διευκρινίσει ένα ακόμη θέμα της ημερήσιας διάταξης το οποίο θα συζητηθεί τη Δευτέρα (02/12/2013) στο Κατσάνειο.

Η γενική συνέλευση του συλλόγου ως Ανώτατο Όργανο βάση του καταστατικού, έχει το δικαίωμα και την αρμοδιότητα να εξουσιοδοτήσει μια επιτροπή που θα συμμετάσχει στην επιτροπή του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπως αποφασίστηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο, με πρωταρχικό στόχο την προβολή και απόδειξη του αθλητικού ιδεώδες που προάγει και προβάλει ο σύλλογος από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του.

Παράλληλα η συγκεκριμένη αυτή Επιτροπή, μέσα από νόμιμες διαδικασίες να κάνει πράξη τη μόνη απαίτηση του κόσμου που είναι να τεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι ώστε να αποκατασταθεί το όνομα του συλλόγου κι επιπλέον να αποκτηθεί το «χαμένο» ΑΦΜ.

Back to Top