Γ.Σ.: “Ο Ηρακλής είναι και θα παραμείνει ΕΝΑΣ”

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγη ώρα ο Ερασιτέχνης Ηρακλής, μέσω της οποίας δηλώνει έκπληκτος για την εξέρευση λύσης μέσω του ΑΦΜ του ΑΣ και τονίζει …

Ερασιτέχνης

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγη ώρα ο Ερασιτέχνης Ηρακλής, μέσω της οποίας δηλώνει έκπληκτος για την εξέρευση λύσης μέσω του ΑΦΜ του ΑΣ και τονίζει ότι η λύση στο πολύπαθο αυτό πρόβλημα είναι κάτι που ταλανίζει όλους και ό,τι η λύση που θα έρθει θα είναι συνολική και για όλα τα τμήματα του συλλόγου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ έκπληκτος πληροφορήθηκε ότι από κοινού με μέλη του ΑΣ έλυσαν το ταλανίζον θέμα του ΑΦΜ και κατέθεσαν αίτηση για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Ανδρών Βόλεϊ.

Απευθυνόμενοι προς όλο τον φίλαθλο κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ και του βόλεϊ, τον οποίο και σεβόμαστε απόλυτα οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι η συμμετοχή της πολύπαθης ομάδος του ΗΡΑΚΛΗ στην Α1 ανδρών αν και είναι επιβεβλημένη εκ φύσεως και θέσεως της ομάδος, προκειμένου να είναι το ίδιο το πρωτάθλημα ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ.

Η ανεύρεση λύσης αποτελούσε ανέκαθεν πρωταρχικό στόχο της ομάδος και της παρούσας διοίκησης, η οποία με κάθε δυνατό τρόπο κατέβαλλε και συνεχίζει να καταβάλλει προσπάθειες για την εξεύρεση οριστικής λύσης για το καλό όλου του Συλλόγου.

Ο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ στην μακρά πορεία και ιστορία του έχει αποδείξει ότι είναι και θα παραμείνει ΕΝΑΣ, δεν πουλιέται, δεν εξαγοράζεται, δεν αλλοιώνεται. Και υπόσχεται ότι η λύση θα είναι συνολική και για όλα τα τμήματα.

Back to Top