ΣΧΟΛΙΟ: Το… καλάμι και ο πρώην

Η πρόσληψη του πρώην προπονητή από τον Άρη, ελπίζουμε να προσγείωσε -έστω και ανώμαλα- εκείνους που με 1,5 χρόνο ενασχόλησης με τα δρώμενα της ποδοσφαιριστής …

Η πρόσληψη του πρώην προπονητή από τον Άρη, ελπίζουμε να προσγείωσε -έστω και ανώμαλα- εκείνους που με 1,5 χρόνο ενασχόλησης με τα δρώμενα της ποδοσφαιριστής ομάδας (παράγοντες και στελέχη), καβάλησαν το καλάμι, πιστεύοντας ότι έχουν το αλάθητο, ενώ οποιοσδήποτε εξέφρασε μία αντίθετη άποψη θεωρούνταν πολέμιος του Ηρακλή.

Δυστυχώς για την ομάδα, όλοι εκείνοι που φώναζαν ότι στο μυαλό του πρώην προπονητή κυριαρχούσε η σκέψη για το πώς θα πάει στον Άρη και όχι για το πώς θα ανεβάσει τον Ηρακλή, δικαιώθηκαν. 

Το λάθος να τον διατηρήσουν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, μόνο και μόνο για να μην ακολουθήσουν αυτό που έλεγαν και έγραφαν οι -στην φαντασία τους- πολέμιοι του Ηρακλή, δυστυχώς το πληρώνει η ομάδα με την συμμετοχή της στα πλέι οφς.

Ευτυχώς που αποφάσισε μόνος του να αποχωρήσει (για να έχει περισσότερο χρόνο να προετοιμάσει το νέο Άρη και όχι φυσικά επειδή υπήρχε μεγάλη πίεση) και η ομάδα παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου. Διότι αν δεν αποχωρούσε, θα εξακολουθούσε να ήταν προπονητής ενός Ηρακλή που θα γινόταν ο σάκος του μποξ για τις υπόλοιπες τρεις ομάδες. 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top