Ανασκευάζει το ΣΔΟΕ: Τα εικονικά τιμολόγια αφορούν τον Γ.Σ. όχι την (πρώην) ΠΑΕ

Πλήρης ανατροπή δεδομένων υπήρξε στην υποθεση που αποκαλύφθηκε χθες (7/6) με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το ΣΔΟΕ. Οπως παραδέχτηκαν οι άνθρωποί του, υπήρχε λάθος …

Ερασιτέχνης

Πλήρης ανατροπή δεδομένων υπήρξε στην υποθεση που αποκαλύφθηκε χθες (7/6) με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το ΣΔΟΕ. Οπως παραδέχτηκαν οι άνθρωποί του, υπήρχε λάθος στη σύνταξη του εγγράφου και η αναφορά για εικονικά τιμολόγια δεν ήταν για την (πρώην) ΠΑΕ Ηρακλής όπως λανθασμένα αναγραφόταν, αλλά για τον Ερασιτέχνη Ηρακλή. Την γνωστή δηλαδή ιστορία που ταλαιπωρεί τον σύλλογο εδώ και χρόνια.

Η αποκάλυψη έγνε στην σημερινή έκδοση της εφημερίδας “Μακεδονία” και η BlueArena σας παραθέτει αυτούσιο το κείμενο:

“Από χθες το πρωί κυκλοφόρησε δελτίο Τύπου του ΣΔΟΕ, στο οποίο, μεταξύ άλλων, αναγραφόταν ότι “στην περιοχή Θεσσαλονίκης τρεις επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων και μία ΠΑΕ, εξέδωσαν ή έλαβαν εικονικά τιμολόγια ύψους 10.623.000€”. Από το μεσημέρι, νεότερες πληροφορίες έκαναν λόγο για ανάμιξη της ΠΑΕ Ηρακλής και μάλιστα η είδηση αναπαράχθηκε από το σύνολο των ιστοσελίδων αθλητικού περιεχομένου.

Η “Μ” επικοινώνησε με στελέχη του ΣΔΟΕ, με αποτέλεσμα να γίνει γνωστό ότι επρόκειτο για λανθασμένη διατύπωση στο δελτίο Τύπου. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για τη γνωστή ιστορία των εικονικών τιμολογίων που αφορά στον Ερασιτέχνη Ηρακλή. Μάλιστα, η χθεσινή ανακοίνωση σχετίζεται με μέρος των εταιρειών που έλαβαν τα συγκεκριμένα τιμολόγια, αφού για τον ΓΣ έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία”.

Αραγε όλες αυτές οι ιστοσελίδες που είχαν πρώτο θέμα το δελτίο Τύπου του ΣΔΟΕ χθες για την ΠΑΕ Ηρακλής θα έχουν πρώτο θέμα την διόρθωση του;

Back to Top