Τσιργογιάννης: “Δύσκολα τα πράγματα”

Δηλώσεις στην εφημερίδα “Μέτροσπορ” έκανε ο Κώστας Τσιργογιάννης, ο οποίος μίλησε για την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον Γ.Σ. Ηρακλής. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:  Σε ερώτηση για …

Ερασιτέχνης

Δηλώσεις στην εφημερίδα “Μέτροσπορ” έκανε ο Κώστας Τσιργογιάννης, ο οποίος μίλησε για την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον Γ.Σ. Ηρακλής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

 Σε ερώτηση για το αν σχεδιάζεται μια γενική συνέλευση ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος για το πρόβλημα, απάντησε: «έπρεπε να γίνει γενική συνέλευση, τακτική, στα τέλη Μαίου, αλλά είπαμε να την κάνουμε μετά το τέλος των υποχρεώσεων του ποδοσφαίρου. Το ποδόσφαιρο πήρε παράταση, με τα πλέιοφς, αλλά εμείς πρέπει να την κάνουμε, και θα την κάνουμε. Θα γίνει μάλλον την άλλη εβδομάδα, θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις».

Για το αν ο Ηρακλής είναι σε δυσχερή θέση υπογράμμισε: «είναι κάτι δεδομένο. Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα και δε βλέπω λύση εύκολα στον ορίζοντα. Επεξεργαζόμαστε κάποιες λύσεις, και τη μία εγώ προσωπικά, ώστε να πάμε στην Αθήνα και να βρούμε την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών και να τους προτείνουμε κάποια πράγματα.

Πάντως θέμα απώλειας των οικοπέδων μας για άλλους σκοπούς δεν τίθεται. Οι Χορτατζήδες είναι ορισμένοι μόνο για αθλητική χρήση.

Η Μίκρα κινδυνεύει, είναι γνωστό αυτό, κινδύνευε εδώ και καιρό, λόγω της υπόθεσης με τη σύμβαση Ορφανού (σ.σ. που έλεγε ότι μέσα σε ένα χρονικό διάστημα κάποιων ετών θα έπρεπε να γίνει το γήπεδο, αλλιώς η έκταση επιστρέφει στο ελληνικό Δημόσιο)».

Back to Top