Καθίστε στο ίδιο τραπέζι και βρείτε την λύση

Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ μόνο έκπληξη δεν προκαλεί. Άλλωστε με την προσφυγή στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο της χώρας, ο Ηρακλής προσπάθησε να κερδίσει χρόνο, μήπως …

Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ μόνο έκπληξη δεν προκαλεί. Άλλωστε με την προσφυγή στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο της χώρας, ο Ηρακλής προσπάθησε να κερδίσει χρόνο, μήπως και προέκυπταν θετικές εξελίξεις από άλλα μέτωπα (Διοικητικό Εφετείο, έκδοση ξεχωριστού ΑΦΜ κτλ).

Το θέμα είναι το τι θα πράξει από εδώ και στο εξής ο σύλλογος. Με κατεστραμμένο τον Ερασιτέχνη, λόγω των χρεών που δημιουργήθηκαν την πρώτη δεκαετία της νέας χιλιετίας, δεν υπάρχει μέλλον σε κανένα τμήμα. 

Οι προσπάθειες των (δύο-τριών) ανθρώπων που ασχολούνται ακόμη με τον σύλλογο είναι άξιες αναφοράς, ωστόσο δεν αρκούν για να λυθούν τα προβλήματα. Έφτασε λοιπόν η στιγμή, για να ασχοληθούμε με την επόμενη ημέρα του βολεϊκού Ηρακλή.

Με αυτόν τον Ηρακλή, που κουβαλάει -ελέω Ερασιτέχνη- χρέη δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και δεν μπορεί να εκδόσει τιμολόγια, είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανένας επιχειρηματίας.

Γι’ αυτό λοιπόν επιβάλλεται να αναζητηθεί μία λύση που θα δίνει προοπτική. Μέχρι προσφάτως, υπήρχε στο προσκήνιο το όνομα του Θεόφιλου Κολύμπατζη. Οι συνεργάτες του επιμένουν ότι ενδιαφέρεται να βγει μπροστά σε ένα νέο Ηρακλή απαλλαγμένο από τα χρέη του παρελθόντος. 

Με διαρροές, συζητήσεις, εκτιμήσεις, δεν γίνεται όμως το παραμικρό. Άμεσα, θα πρέπει οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη να καλέσουν στο ίδιο τραπέζι όλους εκείνους που ενδιαφέρονται για το μέλλον του βόλεϊ (ίσως να μην είναι ο Κολύμπατζης ο μοναδικός ενδιαφερόμενος) και από κοινού να βρουν την λύση.

Διότι λύσεις υπάρχουν. Το θέμα είναι άπαντες να ρίξουν νερό στο κρασί τους, να σταματήσουν να τρώγονται μεταξύ τους και να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, έχοντας ένα πράγμα στο μυαλό τους: Το καλό του Ηρακλή…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top