ΣΧΟΛΙΟ: Οι παίκτες έχουν κάνει υπέρβαση

Οι παίκτες του Ηρακλή βρίσκονται στο επίκεντρο της έντονης κριτικής από όλους μας. Δημοσιογράφους και φιλάθλους. Έχοντας περάσει κάποιες ώρες από το στραπάτσο της Κυριακής …

Οι παίκτες του Ηρακλή βρίσκονται στο επίκεντρο της έντονης κριτικής από όλους μας. Δημοσιογράφους και φιλάθλους. Έχοντας περάσει κάποιες ώρες από το στραπάτσο της Κυριακής και με πιο καθαρό μυαλό, λίγο-πολύ όλοι συμφωνούμε στις ακόλουθες διαπιστώσεις.

1. Το ρόστερ του Ηρακλή είναι το πιο φτωχό σε ποιότητα, μεταξύ των επτά πρώτων ομάδων του βαθμολογικού πίνακα. Δημιουργήθηκε για να πρωταγωνιστεί στην Football League 2, ενώ και τον Ιανουάριο δεν έγιναν οι κινήσεις που θα άλλαζαν επίπεδο την ομάδα. Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ομάδες. Και αυτό είναι κάτι που το έχουμε επισημάνει πολλάκις.

2. Η πλειοψηφία των παικτών που τράβηξαν το… μεγαλύτερο κουπί φέτος, μπήκαν στα βαθιά χωρίς προετοιμασία. Οι ξένοι παίκτες αποκτήθηκαν τον Σεπτέμβριο, ενώ και αυτοί που ήρθαν τον Ιανουάριο, μετρούσαν (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) μεγάλο διάστημα αποχής από επίσημους αγώνες ή προπονήσεις.

3. Η ξαφνική αλλαγή προπονητή, επηρέασε αρνητικά παίκτες-κλειδιά στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Η περίπτωση του Σουλίδη είναι χαρακτηριστική.

4. Ποτέ δεν είχαν την κάλυψη του Χατζηνικολάου. Ποτέ δεν βγήκε να τους καλύψει, ποτέ δεν ανέλαβε την ευθύνη. Και όταν αναφερόμαστε σε παίκτες χωρίς παραστάσεις και εμπειρίες, το πρόβλημα είναι μεγάλο.  

Η ομάδα έφτασε να διεκδικεί στο τελευταίο 90λεπτο της κανονικής περιόδου την άνοδο για δύο λόγους. Πρώτον, λόγω δυναμικής φανέλας και κόσμου και δεύτερον λόγω της υπέρβασης που έκαναν αυτοί οι ποδοσφαιριστές. Και γι’ αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια, ασχέτως αν καταφέρουν ή όχι να οδηγήσουν την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top