Ανακοίνωση του ΓΣ για το γυναικείο βόλεϊ

Τις νέες εξελίξεις στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ, ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα (10/5) ο Ερασιτέχνης, με ανακοίνωση που εξέδωσε. Σε αυτή, ευχαριστεί θερμά τον Βαγγέλη Μπερμπέρογλου …

Ερασιτέχνης

Τις νέες εξελίξεις στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ, ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα (10/5) ο Ερασιτέχνης, με ανακοίνωση που εξέδωσε. Σε αυτή, ευχαριστεί θερμά τον Βαγγέλη Μπερμπέρογλου για τις υπηρεσίες που προσέφερε στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια και ανακοινώνει τους ανθρώπους που θα πλαισιώσουν από φέτος το τμήμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΣ Ηρακλής, έχει ως εξής:

«Η διοικούσα επιτροπή του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ευχαριστεί θερμά για τις υπηρεσίες του όλα αυτά τα χρόνια τον κ. Ευάγγελο Μπερμπέρογλου, τον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου στο τμήμα του βόλεϊ. Όσο κι αν προσπάθησαν ορισμένα μέλη της οικογένειας του ΗΡΑΚΛΗ να τον μεταπείσουν προκειμένου να αλλάξει την αρχική απόφασή του περί παραίτησης, η απόφασή του για αποχώρηση ήταν κάθετη.

Του ευχόμαστε τα καλύτερα για τη συνέχεια και πιστεύουμε πως δεν θα ξεχάσει την υπόσχεσή του για βοήθεια όπου τον χρειαστεί ο σύλλογος. Η επόμενη ημέρα στο τμήμα βόλεϊ των γυναικών αλλά και των ακαδημιών βρίσκει ανθρώπους που είναι γνωστοί για την αγάπη τους προς το σύλλογο και ειδικότερα για τα τμήματα του γυναικείου βόλεϊ αλλά και των ακαδημιών του συλλόγου. Κατατέθηκε ένα πλάνο στο οποίο η επιτροπή θα λειτουργήσει την καθημερινότητα των τμημάτων.

Τη θέση του εφόρου στο τμήμα των γυναικών θα αναλάβει ο κ. Μάκης Καλαϊτζίδης, τη θέση του εφόρου υποδομών των κοριτσιών ο κ. Μάριος Αξάρης και τέλος έφορος των υποδομών των αγοριών ο κ. Βασίλης Τσατσούλας».

Back to Top