ΓΣ: «Για εμάς δεν υπάρχετε»

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή του Ερασιτέχνη Ηρακλή με αφορμή την παρουσία του Θόδωρου Καράογλου σε ξενοδοχείο της πόλης και τα όσα φέρεται να …

Ερασιτέχνης

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή του Ερασιτέχνη Ηρακλή με αφορμή την παρουσία του Θόδωρου Καράογλου σε ξενοδοχείο της πόλης και τα όσα φέρεται να είπε στον Ιβάν Σαββίδη, με τους ανθρώπους του ΓΣ να ξεκαθαρίζουν ότι γι’ αυτούς δεν υπάρχει. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο πόλεμος και ο διωγμός που βιώνει ο σύλλογος μας τα τελευταία δύο χρόνια ξεκίνησε με ένα σύνθημα: «Στα εύκολα ΗΡΑΚΛΗΣ στα δύσκολα ΗΡΑΚΛΑΡΑ». Αυτό το σύνθημα μας κρατάει ζωντανούς σήμερα, παλεύοντας με όλους αυτούς που επιβουλεύονται την ίδια την ύπαρξη του συλλόγου.

Για κάποιον που μοίραζε υποσχέσεις βοηθείας και διατυμπάνιζε την Ηρακληδοσύνη του, ειδικά πριν τις εκλογές, το σύνθημα έγινε «Στα εύκολα ΗΡΑΚΛΗΣ στα δύσκολα … δεν απαντώ, δεν ασχολούμαι, δεν υπάρχω…».

Παρουσιάστηκε όμως χθες στο πανηγύρι που στήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. Κατανοητό, υπουργός έγινε…. και σαν υπουργός προσπάθησε να θυμίσει πως σκέφτεται τον ΗΡΑΚΛΗ. Πως; Έγινε επαίτης σε αυτούς που διαχρονικά, καταγεγραμμένα και ηχογραφημένα, προσπαθούν να διαλύσουν τον σύλλογο που φέρεται να αγαπά!!..

Κύριε υπουργέ όντως για εμάς δεν υπάρχετε… Καληνύχτα».

Back to Top