ΣΧΟΛΙΟ: Και όμως, ακόμη κρατάει την τύχη στα χέρια του

Στο σχόλιο της Παρασκευής είχαμε σημειώσει ότι… «Το παιχνίδι της Κυριακής είναι σημαντικό, κομβικής σημασίας για την συνέχεια, ωστόσο δεν κρίνει κάτι. Και αυτό πρέπει …

Στο σχόλιο της Παρασκευής είχαμε σημειώσει ότι… «Το παιχνίδι της Κυριακής είναι σημαντικό, κομβικής σημασίας για την συνέχεια, ωστόσο δεν κρίνει κάτι. Και αυτό πρέπει να το έχουν άπαντες στο μυαλό τους μετά το τελευταίο σφύριγμα. Ούτε υπέρμετρος ενθουσιασμός θα δικαιολογείται, αν οι παίκτες του Γιάννη Χατζηνικολάου σπάσουν την… κατάρα του Καυτανζογλείου, ούτε όμως και πλήρη απογοήτευση, σε περίπτωση που οι κυανόλευκοι δεν προσθέσουν τρεις βαθμούς στην συγκομιδή τους».

Ο έντονος προβληματισμός είναι δικαιολογημένος, αφού για μία ακόμη φορά η ομάδα γκρέμισε ότι έχτισε με κόπο μακριά από το Καυτανζόγλειο. Παρόλα αυτά, δεν έχει κριθεί το παραμικρό. Όσο περίεργο και αν είναι, με τα χθεσινά αποτελέσματα, η διαφορά από την τρίτη θέση μειώθηκε στους πέντε (έξι ήταν το μεσημέρι της Κυριακής), με τον Ηρακλή να μπαίνει στο βατό κομμάτι του προγράμματος.

Αυτός ο Ηρακλής που δεν μπορεί να κερδίσει στο Καυτανζόγλειο, εξακολουθεί να κρατάει την τύχη στα χέρια του. Αρκεί να μην έχει την παραμικρή απώλεια στα παιχνίδια που ακολουθούν με ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας. Δέκα παιχνίδια απομένουν για το φινάλε της κανονικής διάρκειας, με τον Ηρακλή να παίζει κόντρα σε Καβάλα, Γιαννιτσά, Επανομή, Βύζα, Φωκικό και Καλλιθέα. Τα έξι δηλαδή από τα δέκα παιχνίδια κόντρα σε ομάδες που βρίσκονται από την 12η θέση και κάτω, χωρίς να έχουν κάποιον προφανή στόχο.

Οι κυανόλευκοι επιβάλλεται να πετύχουν το απόλυτο σε αυτή την εξάδα των αγώνων. Αν τα καταφέρουν, τότε όλα θα κριθούν στη συγκομιδή βαθμών που θα έχουν κόντρα σε Λάρισα, Πανσερραϊκό, Παναιτωλικό (εντός) και Ολυμπιακό Βόλου (εκτός).

Με 30 βαθμούς να παίζονται στα επόμενα παιχνίδια (27 για Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό που δεν έχουν κάνει ρεπό), όλα είναι ανοιχτά, με τον Ηρακλή να έχει -μαζί με τον Παναιτωλικό- το πιο ευνοϊκό πρόγραμμα μέχρι το φινάλε της περιόδου, σε σχέση με όλες όσες μάχονται για ένα από τα τρία εισιτήρια της ανόδου.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top