ΣΧΟΛΙΟ: 47 ημέρες απέμειναν…

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Ίσως να μην το έχουμε αντιληφθεί, ωστόσο απομένουν μόλις 47 ημέρες μέχρι το φινάλε της περιόδου. 47 ημέρες μέχρι την υλοποίηση …

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Ίσως να μην το έχουμε αντιληφθεί, ωστόσο απομένουν μόλις 47 ημέρες μέχρι το φινάλε της περιόδου. 47 ημέρες μέχρι την υλοποίηση του στόχου ζωής που έθεσε η κυανόλευκη οικογένεια τον Σεπτέμβριο του 2011. Την επιστροφή του Ηρακλή στην Σούπερ Λίγκα.

Με όλα τα λάθη και τα σωστά που έγιναν φέτος από τον καθένα που συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια, η ομάδα απέχει μόλις ένα τρίποντο από την τριάδα, με το πρόγραμμα να θεωρείται βατό στη συνέχεια.

Το παιχνίδι της Κυριακής είναι σημαντικό, κομβικής σημασίας για την συνέχεια, ωστόσο δεν κρίνει κάτι. Και αυτό πρέπει να το έχουν άπαντες στο μυαλό τους μετά το τελευταίο σφύριγμα. 

Ούτε υπέρμετρος ενθουσιασμός θα δικαιολογείται, αν οι παίκτες του Γιάννη Χατζηνικολάου σπάσουν την… κατάρα του Καυτανζογλείου, ούτε όμως και πλήρη απογοήτευση, σε περίπτωση που οι κυανόλευκοι δεν προσθέσουν τρεις βαθμούς στην συγκομιδή τους.

Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο, η Καλλονή τρέχει ένα εντυπωσιακό σερί αήττητων παιχνιδιών και απέχει μόλις δύο βαθμούς από τον Ηρακλή. 

Για να πολλαπλασιαστούν οι πιθανότητες νίκης, θα πρέπει ολόκληρο το γήπεδο να ασπαστεί το πανό που εμφανίζεται συχνά-πυκνά στη θύρα 10 και αναφέρει ότι… “Πέταλο θα πει, 90 λεπτά φωνή”. Από αυτό το παιχνίδι και μέχρι τέλους, ας μετατραπεί σε… “Καυτανζόγλειο θα πει, 90 λεπτά φωνή”.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top