ΓΣ Ηρακλης: “Γνωρίζουμε το παρασκήνιο”

Ανακοίνωση για την σημερινή αναβολή της εκδίκασης από το ΑΣΕΑΔ εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ηρακλής. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Αναβολή για τις 4 Απριλίου πήρε σήμερα (7/3) η …

Ερασιτέχνης

Ανακοίνωση για την σημερινή αναβολή της εκδίκασης από το ΑΣΕΑΔ εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ηρακλής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Αναβολή για τις 4 Απριλίου πήρε σήμερα (7/3) η ομάδα βόλεϊ του ΗΡΑΚΛΗ στο ΑΣΕΑΔ που προσέφυγε κατά της πρωτόδικης απόφασης με την οποία ο αθλητικός δικαστής επέβαλε την ποινή του υποβιβασμού από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Εναντίον του ΗΡΑΚΛΗ στην σημερινή εκδίκαση ζητώντας τη μη αναβολή της ήταν ο εκπρόσωπος της ΕΣΑΠ. Δεν μπορούμε να «καταλάβουμε» το λόγο αλλά και τη βιασύνη της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της volleyleague να βγει η απόφαση μέσα στο μήνα Μάρτιο.

Άλλωστε η πρωτόδικη απόφαση του Αθλητικού Δικαστή είναι ξεκάθαρη στέλνοντας τον ΗΡΑΚΛΗ στην Α2 κατηγορία. Ως Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ γνωρίζουμε πολύ καλά το τι γίνεται στο παρασκήνιο και ποιος είναι ο στόχος.

Ο δικός μας στόχος όμως παραμένει αναλλοίωτος… να κερδίσει αγωνιστικά  όσα περισσότερα μπορεί η φετινή νεανική ομάδας μας στο πρωτάθλημα και να κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδος στο final four του Ρεθύμνου.

Γι’ αυτό τη Δευτέρα (11/3, 18.00) οφείλουμε όλοι να είμαστε στη Μίκρα, για να δώσουμε την απάντησή μας στον πόλεμο που δέχεται η ομάδα μας”.

Back to Top