ΣΧΟΛΙΟ: Αυτό το χωριό, μόνο ο Στράντζαλης μπορεί να το κάνει ομάδα

Το σημερινό παιχνίδι των παικτών που φορούσαν την φανέλα με τον Ημίθεο στο στήθος, διότι αυτό που είδαμε δεν είναι Ηρακλής, δεν προκάλεσε έκπληξη σε …

Το σημερινό παιχνίδι των παικτών που φορούσαν την φανέλα με τον Ημίθεο στο στήθος, διότι αυτό που είδαμε δεν είναι Ηρακλής, δεν προκάλεσε έκπληξη σε κανένα. Η εμφάνιση δεν διέφερε σε τίποτα από την αντίστοιχη στα Γιαννιτσά. Η διαφορά ήταν ότι σήμερα, αντίπαλος δεν ήταν ο Χαρμάνας και ο Καπνίδης, αλλά ο Σίσιτς, ο Μπόγιοβιτς, ο Φαβάλι. Απέναντι σε μία ομάδα γεμάτη ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι κυανόλευκοι αδυνατούσαν να κάνουν ακόμη και τα αυτονότητα. 

Θα ήταν όμως άδικο να ρίξουμε όλο το ανάθεμα στους ποδοσφαιριστές. Ή ακόμη και στον Χατζηνικολάου. Σαφώς και έχουν ευθύνες, ωστόσο οι δυο τους (παίκτες-προπονητής) βρίσκονται στη διαδικασία γνωριμίας. Ούτε ο Χατζηνικολάου ξέρει την ομάδα, ούτε οι παίκτες ξέρουν το τι ακριβώς θέλει από αυτούς ο προπονητής. Και γα μάθει ο ένας τον άλλο, χρειάζεται χρόνος. Το λάθος είναι ότι η διοίκηση έβαλε το ποδοσφαιρικό τμήμα σε αυτή την διαδικασία, χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος.

Δεν ήταν σφάλμα η επιλογή του Χατζηνικολάου. Το λάθος έγινε τα μεσάνυχτα της 14ης Ιανουαρίου, όταν ο Θόδωρος Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να διακόψουν την συνεργασίά με τον Γιώργο Στράντζαλη. Τότε που επέλεξαν να δουν το δέντρο (εντός έδρας ισοπαλίες) και όχι το δάσος (πολύ καλές εμφανίσεις στα περισσότερα παιχνίδια).

Δεν είναι η δουλειά μας να επιβάλλουμε την άποψή μας. Η διοίκηση αποφασίζει και αυτή είναι που κρίνεται στο τέλος. Φαίνεται όμως ότι αυτό το “χωριό” που εμφανίστηκε στο Αγρίνιο, μόνο ο Στράντζαλης μπορεί να το κάνει ομάδα. Όχι γιατί είναι ο… Έλληνας Μουρίνιο, αλλά διότι ξέρει τους (περισσότερους έστω) παίκτες καλύτερα από τον καθένα, οι παίκτες τον γουστάρουν και απέδειξε ότι μπορεί να βελτιώσει παίκτες περιορισμένων δυνατοτήτων. Και το παραδέχονται ακόμη και αυτοί που κατηγορούσαν τον Στράντζαλη μέχρι και για την αύξηση της ανεργίας στην χώρα μας…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top