Στηρίζουμε μέχρι τέλους τον ΗΡΑΚΛΗ

Την επομένη της δεύτερης φετινής ήττας του Ηρακλή και -αυτό είναι το πιο σημαντικό- της τέταρτης διαδοχικής κακής εμφάνισης, είναι λογικό να υπάρχει προβληματισμός, γκρίνια, …

Την επομένη της δεύτερης φετινής ήττας του Ηρακλή και -αυτό είναι το πιο σημαντικό- της τέταρτης διαδοχικής κακής εμφάνισης, είναι λογικό να υπάρχει προβληματισμός, γκρίνια, ένταση.

Για τα σοβαρά λάθη της διοίκησης, έχουμε αναφερθεί σε πραγματικό χρόνο. Καυτηριάσαμε τις άστοχες και παράλογες επιλογές, τις ημέρες που λαμβάνονταν οι αποφάσεις, σε σημείο που ορισμένοι μας χαρακτήρισαν πολέμιους της προσπάθειας που γίνεται για επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα. Θα βοηθούσε σε τίποτα τον Ηρακλή μία επανάληψη όσων έχετε διαβάσει τον τελευταίο μήνα; Σαφώς και όχι.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη όλων μας. Καλώς ή κακώς, με αυτούς τους παίκτες, με αυτόν τον προπονητή και με αυτούς τους διοικούντες θα πορευτεί η ομάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Από τη στιγμή που η ομάδα παραμένει εντός του μεγάλου στόχου (τρεις βαθμούς είναι η διαφορά από την τρίτη θέση), οφείλουμε άπαντες να σταθούμε στο πλευρό του Ηρακλή. Ούτε του Παπαδόπουλου, ούτε του Μανίκα, ούτε του Χατζηνικολάου, ούτε αυτών που φοράνε την φανέλα της ομάδας. Τον Ηρακλή να στηρίξουμε, διότι όλοι οι υπόλοιποι είναι περαστικοί.

Για να παραμείνει όμως η ομάδα εντός στόχων, θα πρέπει στο ποδοσφαιρικό τμήμα να δείξουν ότι έχουν την προσωπικότητα να σταθούν και πάλι στα πόδια τους και στην διοίκηση να ανταποκριθούν στις οικονομικές εκκρεμότητες έναντι των παικτών. Διότι οι μουρμούρες στα αποδυτήρια σιγά-σιγά θα γίνουν κραυγές αν συνεχιστεί η ασυνέπεια.

ΥΓ: Σοβαρό πρόβλημα υπάρχει και στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Ελπίζουμε ότι σήμερα θα βρεθεί μία λύση με τους προπονητές, για να μην χρειαστεί να επανέρθουμε στο θέμα με περισσότερες λεπτομέρειες, διότι αυτό που συνέβη το τελευταίο τριήμερο, αποτελεί ντροπή για τον Ηρακλή.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top