ΣΧΟΛΙΟ: Υπάρχει εξήγηση…

Τρίτο παιχνίδι στη σειρά που η ομάδα εμφανίζει προβληματική εικόνα. Ή για την ακρίβεια, ανησυχητική. Χωρίς πλάνο στο παιχνίδι, χωρίς ατομικές εμπνεύσεις, δεν κατάφερε να …

Τρίτο παιχνίδι στη σειρά που η ομάδα εμφανίζει προβληματική εικόνα. Ή για την ακρίβεια, ανησυχητική. Χωρίς πλάνο στο παιχνίδι, χωρίς ατομικές εμπνεύσεις, δεν κατάφερε να επιβάλλει ούτε λεπτό τον ρυθμό της, απέναντι σε μία κακή ομάδα, η οποία όμως έδειχνε να θέλει περισσότερο το κάτι παραπάνω από το σημερινό παιχνίδι.

Και ευτυχώς που στα δύο τελευταία παιχνίδια οι κυανόλευκοι αντιμετώπισαν Επανομή και Γιαννιτσά, διότι κόντρα σε οποιαδήποτε άλλη δυάδα αντιπάλων, η συγκομιδή δεν θα ήταν οι τέσσερις βαθμοί. Ακολουθούν όμως τρία παιχνίδι με πολύ υψηλότερο βαθμό δυσκολίας.

Ολυμπιακός Βόλου, Παναιτωλικός, Εθνικός Γαζώρου. Αν η ομάδα δεν βελτιωθεί άμεσα, ο κίνδυνος να αυξηθεί και άλλο η διαφορά από την πρώτη τριάδα, είναι κάτι παραπάνω από ορατός.

Μέχρι στιγμής πάντως είναι εμφανές ότι η ομάδα πληρώνει την επιλογή της διοίκησης να αλλάξει κατά το ήμισυ το ρόστερ. Ο νέος Ηρακλής χρειάζεται χρόνο για να ξαναγίνει ομάδα, ωστόσο χρόνος δεν υπάρχει. Τα παιχνίδια είναι συνεχή και μέσα από τους επίσημους αγώνες θα προσπαθήσει ο Γιάννης Χατζηνικολάου να δημιουργήσει μία ομάδα που θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την άνοδο.

Όσον αφορά την εικόνα των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, εκείνος που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ο Τάι, με δεδομένο ότι λίγο-πολύ γνωρίζαμε το τι μπορούν να προσφέρουν οι Παληγεώργος και Ουκάρ. Ο Βραζιλιάνος έδειξε πολύ καλά στοιχεία και με την είσοδό του προσπάθησε να αλλάξει το ρου της αναμέτρησης. Δεν είχε όμως συμπαραστάτες…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top