«Αν θέλει ο Ιωαννίδης, δίνει λύση»

Από τη μεριά της Καβάλας, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιώργος Τσοκτουρίδης, είπε μεταξύ άλλων ότι… «συναντήσαμε τον κ.Πιλάβιο πριν αρχίσει η συνέλευση. Υπήρχε καλό κλίμα …

Διάφορα
Από τη μεριά της Καβάλας, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιώργος Τσοκτουρίδης, είπε μεταξύ άλλων ότι… «συναντήσαμε τον κ.Πιλάβιο πριν αρχίσει η συνέλευση. Υπήρχε καλό κλίμα και αισιοδοξία το οποίο ανετράπη όταν ακούσαμε την εισήγηση του νομικού του κ.Κουρίδη, ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε ότι για να τακτοποιηθούν όλα θα πρέπει να υπάρξει ομοφωνία όλων των ομάδων και στις τρεις κατηγορίες. Μετά που το συζητήσαμε, ο Κουρίδης είπε ότι εννοούσε ότι θα πρέπει να υπάρξει σύμφωνη γνώμη των εκπροσώπων των κατηγοριών. Εγιναν διάφορες συζητήσεις, το κλίμα κάποια στιγμή ήταν ηλεκτρισμένο. Τους είπαμε ότι το δίκαιο είναι να μην μας τοποθετήσουνε σε κατηγορία κάτω της Β’ Εθνικής».
 
Ο Τσοκτουρίδης μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis» είπε ακόμη ότι… «η λύση μπορεί να δοθεί αποκλειστικά από τον κ.Ιωαννίδη. Αυτός ξέρει τι θα κάνει, είναι καθαρά θέμα οικονομικό και αν θέλει λύση μπορεί να τη δώσει. Αν κάνει μια μικρή κίνηση, το θέμα έχει τελειώσει αμέσως. Από λόγια έχουμε χορτάσει, πράξεις δεν έχουμε δει. Αν ο κ.Υπουργός έχει διάθεση να κάνει πράξεις, ας τις κάνει να τελειώσουμε. Ελπίζουμε να γίνει αύριο.
 
Αν δεν έχει διάθεση, επειδή αναχωρεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα πάει μετά, την άλλη εβδομάδα». Είπε για πιέσεις σε πολιτικό επίπεδο ότι… «πιέζουμε και τον Καβαλιώτη Υφυπουργό Εργασίας, τον κ.Παναγιωτόπουλο και τον Καβαλιώτη βουλευτή, Γιώργο Καλαντζή». Πρόσθεσε ότι… «ο Πιλάβιος είπε ότι αυτές οι ομάδες θα πρέπει να αποκατασταθούν και ψάχνει τον τρόπο για να γίνει αυτό. Είναι καθαρά θέμα πολιτικής βούλησης, 100%. Θα δείξει ο κ.Ιωαννίδης με την απόφαση αν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση». 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top