“Μοναδικός στόχος ο πρωταθλητισμός” (video)

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Αργύρης Ασφαλτίδης, μίλησε εκ μέρους της διοίκησης για τη νέα χρονιά, καθώς και τις εξελίξεις που υπάρχουν αναφορικά με την κατηγορία …

Web TV

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Αργύρης Ασφαλτίδης, μίλησε εκ μέρους της διοίκησης για τη νέα χρονιά, καθώς και τις εξελίξεις που υπάρχουν αναφορικά με την κατηγορία που θα αγωνιστεί ο Ηρακλής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά εμείς σαν διοίκηση έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες και το τεχνικό τιμ.

Σίγουρα θα γίνουν κάποιες προσθήκες στη πορεία, ωστόσο αυτό που πρέπει να ξέρουν όλοι είναι ότι ο σκοπός του Ηρακλή είναι ο πρωταθλητισμός ανεξάρτητα με ποια κατηγορία θα αγωνιστεί. Ο Ηρακλής είναι περαστικός από αυτές τις κατηγορίες και θα πρέπει όλοι να το καταλάβουν αυτό».

Οσο για τις εξελίξεις με την κατηγορία είπε: «Δεν είναι ώρα να λέμε πολλά λόγια. Είναι πολύ λεπτό θέμα και απαιτεί σωστό χειρισμό. Αυτό που θα πρέπει να ξέρουν όλοι είναι πως είμαστε πλήρως ενεργοί σαν διοίκηση και κυνηγάμε κάθε σπιθαμή, όπου θα μπορέσουμε να αποκατασταθούμε έστω εν μέρει. Θεωρώ πάντως αν λάβουμε στα υπόψη και τις συναντήσεις που γίνονται τόσο στην Ομοσπονδία, όσο και στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, πως μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε νέα».

Κλείνοντας αναφορικά, με τις πωλήσεις των διαρκείας είπε: «Η ανταπόκριση του κόσμου τόσο καθημερινά στη Μίκρα, όσο σήμερα και εδώ είναι τεράστια, αν αναλογιστεί κανείς ό,τι αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται στη Football League 2. Αρα, κάθε σχόλιο από μένα περιττεύει».

Η ανταπόκριση είναι μεγάλη και ση Μίκρα και εδώ και από τη στιγμή που με τέτοιες οικονομικές συγκυρίες και η ομάδα στη Γ’ Εθνική κάθε σχόλιο περιττεύει».


Back to Top