Κόσμος, παλμός και ενθουσιασμός! (videos)

Η περίληψη της σημερινής πρώτης προπόνησης του Ηρακλή για την φετινή περίοδο, περικλείεται σε μία και μόνο φράση των δηλώσεων του Γιώργου Στράντζαλη.”Αυτός ο κόσμος …

Web TV
Η περίληψη της σημερινής πρώτης προπόνησης του Ηρακλή για την φετινή περίοδο, περικλείεται σε μία και μόνο φράση των δηλώσεων του Γιώργου Στράντζαλη.”Αυτός ο κόσμος είναι το οξυγόνο μας. Αυτός ο κόσμος δεν δηλώνει κατηγορία. Για εμάς, παίζουμε Superleague” τόνισε ο τεχνικός του “Ημίθεου” και δεν είχε καθόλου άδικο. 
 
Η σημερινή πρώτη προπόνηση, ήταν έτσι όπως την περίμεναν οι φίλοι του Ηρακλή. Ήταν και συλλαλητήριο ενάντια σ’ αυτούς που “ετσιθελικά” την βύθισαν στις χαμηλές κατηγορίες, ήταν και πάρτι από αυτά που σου μένουν ανεξίτηλα χαραγμένα στο μυαλό, ήταν και μια πράξη κοινωνικής ευαισθήσιας, για τον συνοπαδό τους Τριαντάφυλλο, που περνά δύσκολες ώρες.  
 
Είναι δε χαρακτηριστικό, ότι ακόμη και αρκετές ώρες πριν από την έναρξη της προπόνησης, οι χιλιάδες φίλοι του Ηρακλή, βρέθηκαν στο Καυτανζόγλειο και κατέλαβαν κάθε κομμάτι της κεντρικής θύρας (και όχι μόνο). Πριν ακόμη εμφανιστεί το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές, η ατμόσφαιρα ήδη ήταν μαγική. Κανείς ωστόσο, δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε. 
 
Με την εμφάνιση του Γιώργου Στράντζαλη και της υπόλοιπης ομάδας στον αγωνιστικό χώρο, η κερκίδα πήρε φωτιά. Δεκάδες πυρσοί άναψαν και μέσα στο τραγούδι, δύσκολα μπορούσε να ξεχωρίσει κανείς τους οπαδούς που δεν σταμάτησαν το τραγούδι αλλά και τον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα ήταν τέτοια η ομορφιά της στιγμής, που οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές, έμειναν αποσβωλομένοι να κοιτούν την κερκίδα που κόχλαζε.  
 
Και εδώ που τα λέμε πως μπορούσε να γίνει διαφορετικά; Που θα μπορούσαν αλλού να συναντήσουν κάτι παρόμοιο; Ένα τέτοιο κράμα πάθους, παλμού και ενθουσιασμόυ; Πραγματικά αν η σημερινή πρώτη κατέδειξε το τι πρέπει να περιμένουμε όλη την υπόλοιπη περίοδο, τότε σίγουρα είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μεγάλες στιγμές. 
 
Δείτε την εκρηκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Ηρακλή όπως την κατέγραψε η Web TV της “BlueArena”
a href=”http://www.ustream.tv/” style=”padding: 2px 0px 4px; width: 400px; background: #ffffff; display: block; color: #000000; font-weight: normal; font-size: 10px; text-decoration: underline; text-align: center;” target=”_blank”

Back to Top