«Οτι καλύτερο για τον Ηρακλή ο Τσολάκης»

Ο Γιάννης Γούναρης μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» για τον Νίκο Τσολάκη, με τον οποίο συνεργάστηκαν στην Καστοριά, όταν η μακεδονική ομάδα βρέθηκε για τελευταία φορά …

Ηρακλής

Ο Γιάννης Γούναρης μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» για τον Νίκο Τσολάκη, με τον οποίο συνεργάστηκαν στην Καστοριά, όταν η μακεδονική ομάδα βρέθηκε για τελευταία φορά στην πρώτη κατηγορία.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής είπε τα καλύτερα για τον χρηματοδότη που θα εξαγοράσει τον ΑΦΜ, τονίζοντας ότι οι κυανόλευκοι βρίσκουν μια εξαιρετική λύση στο διοικητικό τομέα, εφόσον φυσικά ολοκληρωθεί η συμφωνία με την Αναγέννηση Επανομής.

«Το 1995-96 κάναμε πρωταθλητισμό με την Καστοριά και ανέβηκε στην Α΄ Εθνική. Για τον κ. Τσολάκη μπορώ να πω ότι είναι ένας επιτυχημένος και φιλόδοξος άνθρωπος. Στη συγκεκριμένη περίπτωση για τον Ηρακλή είναι ότι καλύτερο. Θα προσπαθήσει με όλη τη δυναμική του να επιστρέψει ο Ηρακλής εκεί που ανήκει» είπε αρχικά ο κ. Γούναρης, που ερωτηθείς αν έχει μιλήσει πρόσφατα μαζί του, ανέφερε: «Δεν έχω κάνει επαφή με τον κ. Τσολάκη».

Για το αν δίνει προοπτική η παρουσία του στα δρώμενα των κυανόλευκων, επισήμανε: «Φυσικά και δίνει. Όλοι γνωρίζουμε τη φανέλα και την ιστορία του Ηρακλή. Αδίκως βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Πήρε τα αποτελέσματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.Και δεν το λέω αυτό για τον κ. Τσολάκη. Ωστόσο, ο ίδιος είναι ο κατάλληλος άνθρωπος και έχει φιλοδοξίες να βοηθήσει προκειμένου ο Ηρακλής να βρεθεί ξανά εκεί που πρέπει».

Καταλήγοντας, ο κ. Γούναρης ρωτήθηκε αν υπήρχε κάποιος λόγος, που αποχώρησε τότε από την Καστοριά: «Εγώ θυμάμαι ότι η Καστοριά ανέβηκε στην Α΄ Εθνική. Παρέμεινα μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Έφυγε έπειτα και ο Νίκος Τσολάκης από την ομάδα. Πάντως, δεν ξέρω του λόγους για τους οποίους αποχώρησε».

 

Σχετικά Άρθρα

Ηρακλειδέας από πιτσιρικάς, ο Κώστας Γεωργιάδης!

Ποδόσφαιρο

Το “παρών” του Γρηγόρη Φανάρα στον πόλεμο της επανεκκίνησης!

Ποδόσφαιρο

Καράογλου: “Ο Ηρακλής είναι μαγαζί γωνία και θα βρει χρηματοδότη…”

Ποδόσφαιρο

Ιωακειμίδης: “Είμαι συγκινημένος, ευχαριστώ όλους για τη θετική έκβαση…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top