Αυτόνομη Θύρα 10: “Οσο παίζουμε στην Δ’, κάθε παιχνίδι θα είναι διαμαρτυρία”

Το Σάββατο (3/12, 15:00) ο Ηρακλής αντιμετωπίζει τον Διγενή Λακκώματος στα Μουδανιά και από αυτό το παιχνίδι δεν θα μπορούν να λείπουν οι οπαδοί του, …

Ηρακλής

Το Σάββατο (3/12, 15:00) ο Ηρακλής αντιμετωπίζει τον Διγενή Λακκώματος στα Μουδανιά και από αυτό το παιχνίδι δεν θα μπορούν να λείπουν οι οπαδοί του, οι οποίοι ετοιμάζονται να δώσουν ακόμα μία μαζική και συνάμα δυναμική παρουσία.

Η «Αυτόνομη Θύρα 10», εξέδωσε ανακοίνωση για το παιχνίδι αυτό με τίτλο: «Όσο παίζουμε στην Δ’, κάθε παιχνίδι θα είναι διαμαρτυρία» και μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Μετά από 3 εβδομάδες μπαίνουμε πάλι στα λεωφορεία για ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Αυτό το Σάββατο στις 15:00, παίζουμε στα Μουδανιά. Όπως έχουμε ξαναπεί κάθε αγώνας θα είναι μια διαμαρτυρία, γιατί ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν ανήκει στην Δ’. Γι’αυτό δίνουμε ραντεβού το Σάββατο στις 10:30 στο σύνδεσμο της Α.Θ.10 στην Αγ. Δημητρίου, όπου από εκεί θα ξεκινήσουν τα πούλμαν και τα αυτοκίνητα για μηχανοκίνητη πορεία ως τα Μουδανιά.
Το κόστος της εκδρομής για τα λεωφορεία είναι 7€. Οι εγγραφές και πληρωμές αυστηρά σήμερα και αύριο(Παρασκευή) στα γραφεία του συνδέσμου στην Αριστοτέλους».

Σχετικά Άρθρα

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Παρέμβαση Καράογλου στην ΕΠΟ: “Εδώ και τώρα wild card για SL2 στον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Τα κριτήρια για τη νέα Super League 2 και η ευκαιρία του Ηρακλή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top