“Μέχρι την Τρίτη θα έχουμε έτοιμη πρόταση”

O Τάκης Τσιρώνης (παλαίμαχος παίκτης της Καστοριάς και εκ των στενών συνεργατών του Νίκου Τσολάκη όταν αυτός ήταν μεγαλομέτοχος στην Καστοριά) μίλησε σήμερα (29/11) στο …

Ηρακλής

O Τάκης Τσιρώνης (παλαίμαχος παίκτης της Καστοριάς και εκ των στενών συνεργατών του Νίκου Τσολάκη όταν αυτός ήταν μεγαλομέτοχος στην Καστοριά) μίλησε σήμερα (29/11) στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και τόνισε πως ο Νίκος Τσολάκης είναι ζεστός ώστε να αγοράσει το ΑΦΜ της Αναγέννησης Επανομής για λογαριασμό του Ηρακλή.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε:

«Συνεργάστηκα μαζί του όταν η Καστοριά ήταν Γ’ Εθνική, είχαμε πολύ καλή συνεργασία και ανεβήκαμε δύο κατηγορίες εύκολα, κάναμε περίπατο ως την Α Εθνική. Ο Νίκος Τσολάκης σέβεται την ιστορία του Ηρακλή, μου είπε ότι δε θέλει δημοσιότητα, απλά ότι θέλει να πάρει την ομάδα. Είναι σε επικοινωνία με το Γρηγόρη Λάτσιο από την Επανομή και αφότου γίνει ΠΑΕ, θα συζητήσουμε πιο σοβαρά. Με το Νίκο Τσολάκη μιλάω καθημερινά, είναι σοβαρός επιχειρηματίας, επιμένει ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί σέβεται την τεράστια ιστορία του Ηρακλή. Μου έχει εμπιστοσύνη, στην Καστοριά διαχειριζόμουν τα πάντα και θα είμαι κι εγώ στη νέα προσπάθεια, εφόσον προχωρήσει».

Δίνοντας κάποιες πληροφορίες για το προφίλ του Καστοριανού επιχειρηματία, ο κ. Τσιρώνης υπογράμμισε: «Του αρέσει το ποδόσφαιρο, αλλά έχει και επιχειρηματική σκέψη. Από 30 χρονών έχει τρία μαγαζιά στη Μόσχα με γούνες. Έχει και συνέταιρο στο Ντουμπάι, που είναι δυνατός οικονομικά. Του αρέσει η ιδέα του Ηρακλή, είναι μεγάλη ομάδα. Θέλει να είναι ξεκάθαρα τα πράγματα την έχει έτοιμη την πρόταση για την Επανομή. Αν θέλει κι αυτή να απεμπλακεί, γιατί έχει προβλήματα, προτίθεται να δώσει τα χρήματα για να πάρει την ομάδα».

Όσο για τις κινήσεις του, εφόσον προχωρήσει η συμφωνία: «Όπως είναι η Επανομή, με τέσσερις – πέντε μεταγραφές τον Ιανουάριο, δε θα έχιει πρόβλημα να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα. Έχει καλή ομάδα. Έχουμε κάνει και κουβέντα με κάποιους παίκτες. Ο Νίκος Τσολάκης τα μαθαίνει όλα, θα κατέβει αύριο Θεσσαλονίκη για να γίνει μια συνάντηση. Είναι και ο Λάκης Σημαιοφορίδης που τα ψάχνει. Από Δευτέρα, Τρίτη θα έχουμε έτοιμη την πρόταση».

Σχετικά Άρθρα

Ηρακλειδέας από πιτσιρικάς, ο Κώστας Γεωργιάδης!

Ποδόσφαιρο

Το “παρών” του Γρηγόρη Φανάρα στον πόλεμο της επανεκκίνησης!

Ποδόσφαιρο

Καράογλου: “Ο Ηρακλής είναι μαγαζί γωνία και θα βρει χρηματοδότη…”

Ποδόσφαιρο

Ιωακειμίδης: “Είμαι συγκινημένος, ευχαριστώ όλους για τη θετική έκβαση…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top