Η τεράστια ευκαιρία του Ηρακλή

Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, με την παρουσία του Γιώργου Ξενίδη. Αποκλειστικό θέμα συζήτησης ήταν οι πολυαναμενόμενες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο υπεύθυνος του …

Ηρακλής

Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, με την παρουσία του Γιώργου Ξενίδη. Αποκλειστικό θέμα συζήτησης ήταν οι πολυαναμενόμενες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος ενημέρωσε τους παράγοντες του Ερασιτέχνη ότι η απάντηση του επιχειρηματία από την Καστοριά θα δοθεί μέχρι το μεσημέρι (29/11), ωστόσο ήδη έχουν γίνει  ενέργειες που εντάσσονται στο “Plan B”, εφόσον η απάντηση είναι αρνητική.

Άπαντες έχουν αντιληφθεί ότι η προοπτική συνεργασίας με την Επανομή, αποτελεί την ιδανική λύση για να βρεθεί ο Ηρακλής και πάλι στον προθάλαμο της Σούπερ Λίγκας.

Το ποσό που απαιτείται για να γίνει το deal δεν είναι απαγορευτικό (άμεσα απαιτούνται 250.000 ευρώ) και ήδη γίνονται προσπάθειες για να συγκεντρωθεί μέσα από την κυανόλευκη οικογένεια.

Η προοπτική άλλωστε για να περάσει ο (καθαρός από χρέη) Ηρακλής στα χέρια του κόσμου του, δεν μπορεί και δεν πρέπει να αφήσει κανένα ασυγκίνητο.

Προσφέρεται μία τεράστια ευκαιρία για να αλλάξει… κεφάλαιο και όχι απλά σελίδα ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής. Και αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί.

Σχετικά Άρθρα

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top