Γραμμένος: «Φέρει ευθύνη ο Παντελή»

Με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Μετρόπολις» ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Βαγγέλης Γραμμένος αναφέρθηκε στο θέμα του Ηρακλή, ενώ επισήμανε ότι και οι ευθύνες του Ανδρέα …

Ηρακλής

Με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Μετρόπολις» ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Βαγγέλης Γραμμένος αναφέρθηκε στο θέμα του Ηρακλή, ενώ επισήμανε ότι και οι ευθύνες του Ανδρέα Παντελή είναι σημαντικές για τη συμμετοχή της ομάδας στη Δ΄ Εθνική.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του κ. Γραμμένου:

«Είμαι σε συνεχή επαφή με τον Γιώργο Ξενίδη για τα όσα γίνονται στον Ηρακλή. Πιστεύω πως αυτή η σχέση με την ΕΠΟ δεν πρέπει να συνεχιστεί», ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, συνεχίζοντας:

«Είναι γνωστό πως ο Ηρακλής έχει αδικηθεί κατάφωρα. Όμως υπάρχουν και ευθύνες από την πλευρά του Ηρακλή. Οι διοικήσεις των τελευταίων χρόνων δεν διαφύλαξαν την ΠΑΕ. Επίσης δε διαφύλαξαν τον κόσμο του Ηρακλή, ο οποίος διαμαρτύρεται δίκαια, αλλά για πράγματα τα οποία δυστυχώς δεν διορθώνονται».

Για τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, δήλωσε: «Έχω συζητήσει αρκετές φορές με τον Πιλάβιο. Προσπάθησε να μου εξηγήσει ότι ως πρόεδρος κάνει ότι μπορεί για την ομαλή εξέλιξη του πρωταθλήματος».

Ενώ απέδωσε και ευθύνες: «Ο Ηρακλής θα έπρεπε να βρίσκεται στη Football League. Λάθη για την πορεία του Ηρακλή έκαναν πολλοί, οι οποίοι δεν ήταν ικανοί. Ο Ηρακλής καλώς απευθύνθηκε στο Διαιτητικό δικαστήριο, όμως έπρεπε να ετοιμάζεται παράλληλα και για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κάτι που δεν έκανε ο Παντελή».

Τέλος για το αν θα μπορούσε να βοηθήσει ο ίδιος, είπε: «Μπορεί ο Ηρακλής να μην επιθυμεί να κάνει κάποια κρούση. Αν όμως το κάνει, είμαι πρόθυμος να συνεργαστούμε και να πετύχουμε».

 

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top