Γιώργος Ξενίδης: «Ο Ηρακλής εκφράζει την κοινωνία»

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή, Γιώργος Ξενίδης, φιλοξενήθηκε σήμερα το βράδυ (13/11) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΤ3 και μίλησε για όλα όσα …

Ηρακλής

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή, Γιώργος Ξενίδης, φιλοξενήθηκε σήμερα το βράδυ (13/11) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΤ3 και μίλησε για όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου, ενώ τόνισε πως η κατάσταση του Ηρακλή εκφράζει την ελληνική κοινωνία.

Αρχικά είπε: «Με αυτό το πανό δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα και στην Καλλικράτεια. Ενα μέρος όσων γράφει ίσως είναι λάθος. Αλλά επειδή ήμουν ο πρώτος που πήγα στο καμαράκι του διαιτητή μετά την διακοπή καταγγέλω πως ο κ. Τσακαλίδης μου είπε ότι το πανό δεν αναρτήθηκε ολόκληρο και ότι διακόπτει το παιχνίδι για την φράση «παπαγαλάκια δημοσιογράφοι». Διαφωνώ με την συμπεριφορά του οποιουδήποτε Τσακαλιδη.

Στην συνέχεια, είπε: «Εμείς με καλή διάθεση ήρθαμε στον Ηρακλή πριν από μερικές ημέρες. Βρήκαμε την ομάδα σε κατάσταση υπό του μηδενός. Κάναμε μια νέα αρχή, είπαμε να ζητήσουμε ακόμα και συγγνώμη από την ΕΠΟ, για τα λάθη άλλων, αλλά αντ αυτού δεν μας δόθηκε ούτε καν η παραμικρή παράταση για να ξεκινήσουμε πιο αργά το πρωτάθλημα. Υπάρχει τεράστια κόντρα από την ΕΠΟ. Δεν μπορεί να πέρνω εγώ προσωπικά κάθε μέρα 50 τηλέφωνα στην ΕΟ και να μην το σηκώνει κανένας. ΤΟ ξαναλέω εμείς από την πλευρά μας είμαιστε διατεθημένοι να συζητήσουμε, πρέπει να υπάρξει μια επικοινωνία, με μονόπλευρη προσπάθεια δεν γίνεται τίποτα. Εγώ γεννήθηκα στον Ηρακλη και θα πολεμάω για το καλό του Ηρακλή. Κάνω έκκληση να σταματήσει όλο αυτό με την ΕΠΟ. Ο Ηρακλής εκφράζει την κοινωνία. Επεισόδια δεν έγιναν μόνο στο Καυτανζόγλειο, έγιναν και στην Εκθεση θα γίνουν και στο Πολυτεχνείο. Αυτά δεν θα σταματήσουν αν δεν δει ο κόσμος κάτι να αλλάζει και να γίνει μια προσπάθεια από την Πολιτεία. Κανείς δεν μπορεί να παίζει με την ψυχολογία του».

Για την δήλωση του κ. Μπιτσαξή: «Ο κ. Μπιτσαξής έδειξε απίστευτα αντανακλαστικά. Κανένας όμως δεν έδειξε τα ίδια αντανακλαστικά όταν ο Ηρακλής στοχοποιήθηκε χωρίς να συμμετέχει σε κανένα στημένο παιχνίδι και υποβιβάστηκε. Η αγανάκτηση είναι μεγάλη. Δεν θα πληρώσει ο Ηρακλής καμία κόντρα κάποιου πρώην πρέδρου του κ. Τάκη συγκεκριμένα για να μιλάμε με ονόματα, με την ΕΠΟ».

Σχετικά Άρθρα

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top