Ο Ριαβόγλου μιλάει για τις επαφές με τον Παντελή

Η BlueArena επικοινώνησε με την ισχυρό άντρα του Αγροτικού Αστέρα, Κώστα Ριαβόγλου, με σκοπό να έχει και την άποψη της άλλης πλευράς στην αποκάλυψη του …

Ηρακλής

Η BlueArena επικοινώνησε με την ισχυρό άντρα του Αγροτικού Αστέρα, Κώστα Ριαβόγλου, με σκοπό να έχει και την άποψη της άλλης πλευράς στην αποκάλυψη του Ανδρέα Παντελή ότι είχε συμφωνήσει με την ομάδα του Ευόσμου.

“Είχαμε κάνει δύο συναντήσεις με τον κ. Παντελή. Η τελευταία πριν από δύο εβδομάδες. Στα λόγια, είχαμε συμφωνήσει. Δεν υπήρχε όμως τίποτα υπογεγραμμένο. Στα νούμερα που άκουσε, όσον αφορά τις υποχρεώσεις του Αστέρα, δεν ήταν αρνητικός.

Είναι όμως διαφορετικό να συμφωνείς κάτι στα λόγια και διαφορετικό όταν κληθείς να υπογράψεις έγγραφα και εγγυήσεις. Επαναλαμβάνω όμως ότι τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες δεν είχαμε την παραμικρή ενόχληση από την πλευρά του κ. Παντελή”.

Για τους λόγους που πιστεύει ότι διακόπηκαν οι συζητήσεις, ο κ. Ριαβόγλου υποστήριξε: “Δεν μπορώ να είμαι βέβαιος. Ίσως να περιμένει την κατάληξη της δικαστικής μας περιπέτειας.

Ίσως να έπαιξαν ρόλο και οι εξελίξεις στον Ερασιτέχνη Ηρακλή. Εμείς πάντως του γνωστοποιήσαμε ότι είμαστε θετικοί για το θέμα του ΑΦΜ, υπό την βασική όμως προϋπόθεση ότι θα μας δοθούν οι απαραίτητες εγγυήσεις”.

Σχετικά Άρθρα

Αρχίζει η προπώληση των διαρκείας για τον νέο ποδοσφαιρικό Ηρακλή!

Ποδόσφαιρο

Ηρακλειδέας από πιτσιρικάς, ο Κώστας Γεωργιάδης!

Ποδόσφαιρο

Το “παρών” του Γρηγόρη Φανάρα στον πόλεμο της επανεκκίνησης!

Ποδόσφαιρο

Back to Top