“Η ΕΠΟ δεν θέλει να πάει ο Ηρακλής στο CAS”

Ο Γρηγόρης Ιωαννίδης, έκανε παρέμβαση στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαϊδη στο Δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης «Fm 100» και τόνισε πως η ΕΠΟ είχε ξεκαθαρίσει στην αρχή …

Ηρακλής

Ο Γρηγόρης Ιωαννίδης, έκανε παρέμβαση στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαϊδη στο Δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης «Fm 100» και τόνισε πως η ΕΠΟ είχε ξεκαθαρίσει στην αρχή της χρονιάς πως δεν αναγνώριζε το CAS και έλεγε πως αναγνωρίζει ως αρμόδιο το Διαιτητικό δικαστήριο.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε: «Να ενημερώσω ότι η ΕΠΟ έχει δημιουργήσει ένα πρόβλημα. Η ΕΠΟ πρέπει να αποφασίσει ποιο δικαστήριο έχει δικαιοδοσία. Η ΕΠΟ δεν αναγνωρίζει το δικαστήριο του CAS και αναγνωρίζει το Διαιτητικό δικαστήριο. Και αυτό το έχει ξεκαθαρίσει στο Ανώτατο Αθλητικό δικαστήριο της Λωζάνης στην αρχή της χρονιάς. Η ΕΠΟ δεν έχει καταλήξει ακόμα ποιος έχει την αρμοδιότητα να εξετάσει την υπόθεση του Ηρακλή. Αν η ΕΠΟ λέει ότι το Διαιτητικό δεν έχει την αρμοδιότητα να την εξετάσει άρα αυτόματα λέει ότι το CAS είναι αρμόδιο. Σύντομα το CAS θα αποφανθεί αν είναι σε θέση να εξετάσει την υπόθεση του Ηρακλή. Φαντάζομαι πως η ΕΠΟ δεν θέλει ο Ηρακλής να πάει στο CAS γιατί τα όσα στοιχεία αναφέρονται μέσα στον φάκελο του Ηρακλή θα φερουν σε δύσκολη θέση την Ελληνική Ομοσπονδία».

Σχετικά Άρθρα

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Παρέμβαση Καράογλου στην ΕΠΟ: “Εδώ και τώρα wild card για SL2 στον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Τα κριτήρια για τη νέα Super League 2 και η ευκαιρία του Ηρακλή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top