Τελεσίγραφο σε Παντελή

Ο Ανδρέας Παντελή δεν έδωσε ούτε χθες (7/10) απάντηση στο ερώτημα των φίλων του Ηρακλή σχετικά με την επόμενη ημέρα και εκείνοι από την …

Ηρακλής

Ο Ανδρέας Παντελή δεν έδωσε ούτε χθες (7/10) απάντηση στο ερώτημα των φίλων του Ηρακλή σχετικά με την επόμενη ημέρα και εκείνοι από την πλευρά τους δίνουν τελεσίγραφο στον Κύπριο μέχρι αύριο το απόγευμα.

Ο Παντελή επαναλαμβάνει συνεχώς ότι βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με ανθρώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου και προσπαθεί να αποφύγει η ομάδα την ταλαιπωρία της Δ’ εθνικής.

Μέχρι στιγμής όμως δεν έχουν ευοδοθεί οι όποιες προσπάθειες, ενώ η προσθεσμία υποβολής συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής, εκπνέει την Δευτέρα. Από τη Μίκρα διαρρέουν ότι δόθηκε παράταση τεσσάρων ημερών από την ΕΠΟ, λόγω της εκκρεμοδικίας που υπάρχει με αρκετές ομάδες, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει κάτι το επίσημο.

Ούτε σχετικό έγγραφο, ούτε τοποθέτηση στελέχους της ΕΠΟ, ούτε φυσικά ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ. Ίσως κάτι τέτοιο να συμβεί την Δευτέρα. Αυτή τη στιγμή πάντως -επισήμως- ισχύει ότι η προθεσμία λήγει την Δευτέρα.

Πάντως, είναι εξαιρετικά δύσκολο να δοθεί μέχρι αύριο απάντηση από τον Παντελή, αφού δεν υπάρχει καμία απόφαση των πειθαρχικών επιτροπών για τις ομάδες που κατηγορούνται για εμπλοκή στο κύκλωμα των στημένων αγώνων. Και η όλη προσπάθεια του Κύπριου, βασίζεται σε αυτές τις αποφάσεις…

Σχετικά Άρθρα

Δόβελος: “Άνοδος σε επαγγελματική κατηγορία, για να έρθει επενδυτής”

Ποδόσφαιρο

Καράογλου: “Βρίσκομαι σε επαφές με τον ΓΣ για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top