Κουρίδης: “Κάναμε λάθος με τον Ηρακλή!!!!”

Σε μία πολύ σοβαρή αποκάλυψη προχώρησε η εκπομπή “Δίκη”. Παρουσίασε διάλογο, ο οποίος καταγράφηκε στα πρακτικά της ΕΠΟ, μεταξύ Κουρίδη και Χατζηαποστόλου, με τον νομικό …

Ηρακλής

Σε μία πολύ σοβαρή αποκάλυψη προχώρησε η εκπομπή “Δίκη”. Παρουσίασε διάλογο, ο οποίος καταγράφηκε στα πρακτικά της ΕΠΟ, μεταξύ Κουρίδη και Χατζηαποστόλου, με τον νομικό εκπρόσωπο της ΕΠΟ να υποστηρίζει ότι στην περίπτωση του Ηρακλή έγινε λάθος και κακώς υποβιβάστηκε!

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος, Κυριάκος Θωμαϊδης και συζήτησε με τους συντελεστές της εκπομπής για μια νέα αποκάλυψη που έγινε στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Θωμαϊδης ανέφερε σχετικά : “Χθες βράδυ στην «Δίκη» αποκαλύψαμε ένα διάλογο μεταξύ του κ. Κουρίδη και του κ. Χατζηαποστόλου, που υπάρχει στα πρακτικά της συνεδρίασης της ΕΠΟ της 1ης Ιουλίου. Ο κ. Κουρίδης όπως αναφέρεται στα πρακτικά, λέει στον κ. Χατζηαποστόλου ότι η ΕΠΟ έκανε λάθος στο θέμα του Ηρακλή και τιμωρήθηκε με υποβιβασμό ενώ έπρεπε να τιμωρηθεί απλά με ανάκληση δελτίων όπως έγινε σε άλλες ομάδες. Νομίζω ότι ο Ηρακλής θα πρέπει να κινηθεί νομικά για αυτό το θέμα, μπορεί να ζητήσει επίσημα τα πρακτικά εκείνης της συνεδρίασης καθώς εμείς τα πήραμε με δημοσιογραφικό τρόπο. Αφού τα πάρει θα μπορέσει να κάνει στην συνέχεια κάποιες νομικές ενέργειες και να προχωρήσει αυτή η υπόθεση”

Στην ερώτηση αν υπάρχουν σημαντικές ελπίδες για να δικαιωθεί ο Ηρακλής: «Γνώμη μου είναι πως θα είναι πολύ δύσκολο να βρει το δίκιο του τώρα ο Ηρακλής και αναφέρομαι στην μεγάλη υπόθεση της πλαστογραφίας και όχι στο θέμα της αδειδότησης»

Στην συνέχεια ο κ. Θωμαϊδης ρωτήθηκε γιατί η ΕΠΟ αφού αναγνώρισε το λάθος δεν άλλαξε στάση τότε στην υπόθεση του Ηρακλή: «Δεν ξέρω γιατί δεν άλλαξε η στάση της ΕΠΟ στην συνέχεια και συνέχισε την κόντρα με τον Ηρακλή, τόσο στα αθλητικά όσο και στα πολιτικά δικαστήρια. Πιστεύω ότι είναι θέμα ηθικής τάξης, θα έπρεπε να αλλάξει στάση αλλά δεν το έκανε»

Συμπλήρωσε επίσης: «Είχα φιλοξενήσει τον κ. Πιλάβιο στη τελευταία «Δίκη» της προηγούμενης σεζόν, τον Ιούλιο και είχε ερωτηθεί για τα πάντα. Θα τον καλέσω και πάλι, πολύ σύντομα, και να είστε σίγουροι ότι θα ερωτηθεί επίμονα για το θέμα αυτό και νομίζω ότι οφείλει να απαντήσει. Την τελευταία φορά που ήταν στην «Δίκη» είχε παραδεχθεί αρκετά από τα λάθη της ΕΠΟ και ήταν ειλικρινής»

Τέλος, στην ερώτηση με πόσες ομάδες θα διεξαχθεί τελικά το φετινό πρωτάθλημα της Α` Εθνικής, ο κ. Θωμαϊδης είπε: «Δεν το ξέρω αυτό, δεν μπορώ να πω και νομίζω κανείς δεν μπορεί να πει με πόσες ομάδες θα γίνει τελικά το πρωτάθλημα, κάθε μέρα όλο και κάτι νέο προκύπτει».

Σχετικά Άρθρα

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top