“Φοβάμαι για τερατουργήματα στους φακέλους”

Αλλος ένας βουλευτής, αυτή τη φορά ο Κώστας Κιλτίδης, άφησε ξεκάθαρες αιχμές για το περιεχόμενο των φακέλων στην αδειοδότηση. Το θέμα είναι πότε, επιτέλους, όλες …

Επικαιρότητα

Αλλος ένας βουλευτής, αυτή τη φορά ο Κώστας Κιλτίδης, άφησε ξεκάθαρες αιχμές για το περιεχόμενο των φακέλων στην αδειοδότηση. Το θέμα είναι πότε, επιτέλους, όλες αυτές οι ενστάσεις θα αποκτήσουν και κοινή συνισταμένη ώστε να μπει μια τάξη. Ο βουλευτής του ΔΗ.ΣΥ, Κώστας Κιλτίδης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2, είπε μεταξύ άλλων: «Εμένα ως πολίτη και πολιτικό με ενδιαφέρει το αγωνιστικό κομμάτι. Πρέπει να ισχύουν οι κανόνες του επαγγέλματος. Φοβούμαι ότι τυχόν έλεγχος όλων των ομάδων θα αναδείξει πολλά τερατουργήματα», είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Οι κανόνες που ίσχυσαν για τον ΟΦΗ και τον Ηρακλή, πρέπει να ισχύσουν και για τις υπόλοιπες ομάδες. Αν υπάρχει παρανομία, τότε πρέπει να παρέμβουν τα ποινικά δικαστήρια. Εγώ δεν αρνούμαι το αυτοδιοίκητο ή αν θέλετε δεν είναι επί του παρόντος για να το συζητήσουμε. Όμως, το αυτοδιοίκητο δεν σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξουν οι κανόνες της χώρας ή να διοικηθούν όπως εκείνοι θέλουν. Καταρχάς, η ΕΠΟ προέρχεται από ερασιτεχνικά σωματεία. Δεν μπορεί λοιπόν να διαφεντεύει τα επαγγελματικά σωματεία. Υπάρχει μια σύγχυση άνευ προηγουμένου και πιθανόν να βόλευε κάποιους αυτή η κατάσταση, πιθανόν και ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Είναι άδικο να συμβαίνει αυτό με τον ΟΦΗ και τον Ηρακλή. Υπάρχουν ευθύνες της Πολιτείας και καλούμε τον κύριο Γερουλάνο να αναλάβει τις ευθύνες του. Είναι κρίμα για αυτές τις δύο ομάδες να έχουν κερδίσει μέσα στο γήπεδο και να τους τα στερούν κάποιοι άλλοι».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top