Το ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ της χρονιάς

Η BlueArena αποκαλύπτει το βρώμικο παιχνίδι της ΕΠΟ στις πλάτες του Ηρακλή. Φέρνει στο φως της δημοσιότητας το πρώτο δελτίο που εξέδωσε η …

Ροπαλιές

Η BlueArena αποκαλύπτει το βρώμικο παιχνίδι της ΕΠΟ στις πλάτες του Ηρακλή. Φέρνει στο φως της δημοσιότητας το πρώτο δελτίο που εξέδωσε η Ομοσπονδία για τον Ηρακλή, τον Ιανουάριο του 2011. Ήταν του Θωμά Τσίτα. Ημερομηνία έκδοσης; 3 Ιανουαρίου 2011. Κρατήστε στο μυαλό μας την συγκεκριμένη ημερομηνία.

Θυμίζουμε ότι ο Σοφοκλής Πιλάβιος εμφάνισε στην Βουλή ένα έγγραφο του ΙΚΑ Καλαμαριάς και κατηγόρησε τον Ηρακλή ότι στις 14 Ιανουαρίου έστειλε παραποιημένη ασφαλιστική ενημερότητα για να προχωρήσει στην έκδοση δελτίων.

Αποδεικνύεται όμως ότι στις 3 Ιανουαρίου, έντεκα ημέρες δηλαδή νωρίτερα από την στιγμή που -όπως υποστηρίζει ο Πιλάβιος- ο Ηρακλής έστειλε την παραποιημένη ενημερότητα, η ίδια η ΕΠΟ εξέδωσε δελτίο σε παίκτη του Ηρακλή. Πώς το έκανε αυτό; Χωρίς να έχει στα χέρια της ασφαλιστική ενημερότητα;

Αν ναι, τότε μιλάμε για ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ. Αν όμως είχε στα χέρια της ενημερότητα του Ηρακλή, ποιος ο λόγος να στείλουν οι κυανόλευκοι νέα ενημερότητα, έντεκα ημέρες αργότερα; Με την ενημερότητα που βγήκε το δελτίο του Τσίτα, θα μπορούσαν να εκδοθούν και τα δελτία των υπολοίπων παικτών.

Ίσως κάποιοι πουν ότι… “Μπορεί η ενημερότητα με την οποία βγήκε το δελτίο του Τσίτα, στις 3 Ιανουαρίου, να έληξε πριν τις 14 Ιανουαρίου, μιας και όσες εταιρίες είναι σε ρύθμιση, οι ενημερότητες ισχύουν για ένα μήνα”. Ακόμη όμως και σε αυτή την περίπτωση, η ΠΑΕ θα είχε κάθε δικαίωμα να εκδώσει νέα, αφού για να χάσει αυτό δικαίωμα έκδοσης ενημερότητας, θα πρέπει να μην ήταν τυπική στις δόσεις για τουλάχιστον δύο μήνες. Από τη στιγμή που είχε ενημερότητα τον Ιανουάριο, θα είχε καταβάλλει κανονικά την προηγούμενη δόση, οπότε ήταν ασφαλιστική ενήμερη, τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου.

Εκτός, επαναλαμβάνουμε, αν η ΕΠΟ εξέδωσε δελτίο χωρίς να έχει στα χέρια της ενημερότητα. Τότε μιλάμε για ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ της Ελληνικής Ομοσπονδίας και πρέπει ΑΜΕΣΑ να επέμβει εισαγγελέας.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top