Πώς το ΙΚΑ Καλαμαριάς δεν προστάτευσε τον Ηρακλή

Η ΕΠΟ έστειλε σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες έγγραφα, με τα οποία ζητούσε ενημέρωση για την γνησιότητα των φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων. Σχεδόν όλες οι …

Ροπαλιές

Η ΕΠΟ έστειλε σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες έγγραφα, με τα οποία ζητούσε ενημέρωση για την γνησιότητα των φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων. Σχεδόν όλες οι ΦΑΕ και τα ΙΚΑ που υπάγονται οι ΠΑΕ, ενημέρωσαν τις ομάδες, προτού στείλουν οποιοδήποτε έγγραφο.

Το ΙΚΑ Καλαμαριάς όμως έστειλε το έγγραφο προτού ενημερώσει την ΠΑΕ Ηρακλής και προφανώς χωρίς να γνωρίζει το ζήτημα της παραγραφής σε διάστημα ενός μηνός. Αν δηλαδή το ΙΚΑ καθυστερούσε την διαδικασία τρεις-τέσσερις ημέρες, θα είχε παρέλθει ο μήνας από το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα “neakriti.gr”… “Σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά την απόφαση της επιτροπής εφέσεων αδειοδότησης της ΕΠΟ και λίγες μέρες μετά τη νέα απόφαση της εκτελεστικής γραμματείας για τη μη επανεξέταση του φακέλου, και στην ΕΠΟ ψάχνουν ακόμα στοιχεία για τον ΟΦΗ! Είναι σίγουρο ότι έχουν ψάξει δεκάδες φορές τον φάκελο, ο οποίος είναι πλήρης και καθαρός και βλέποντας ότι δεν έχουν άλλα “πατήματα”, αναζητούν νέα στοιχεία κατά του ΟΦΗ. Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες ο διευθυντής επικοινωνίας της ΕΠΟ Χρήστος Υφαντής (φωτογραφία), γνωστός στους κύκλους της Ομοσπονδίας ως “Ρασπούτιν”, επικοινώνησε με εφορία του Ηρακλείου και ζητούσε να μάθει αν η ενημερότητα του ΟΦΗ είναι γνήσια και αν η κρητική ομάδα έχει οφειλές! Από την εφορία δεν έδωσαν πληροφορίες και άμεσα ενημέρωσαν την ΠΑΕ ΟΦΗ, αποκαλύπτωντας ποιος έψαχνε τα φορολογικά στοιχεία της εταιρείας! Οι πληροφορίες λένε ότι άλλη μία ομάδα έχει μπει στο “μάτι” της ΕΠΟ. Πρόκειται για την πρωταθλήτρια της Γ’ Εθνικής, Παναχαϊκή, για την οποία στελέχη της ΕΠΟ αναζητούσαν εναγωνίως τις ενημερότητές της και τον ισολογισμό της, θέλοντας να της κόψουν την άνοδο προς την Β’ Εθνική!”.

Με απλά λόγια, η ΦΑΕ Ηρακλείου ενημέρωσε τον ΟΦΗ για τις κινήσεις της ΕΠΟ. Κάτι που δεν έκανε το ΙΚΑ Καλαμαριάς…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top