Η βρώμικη ΕΠΟ και η παράγκα του Πιλάβιου

Με αφορμή την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, ο Θόδωρος Καράογλου προχώρησε στην ακόλουθη γραπτή δήλωση, που είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει αντιδράσεις. Ένας …

Ηρακλής

Με αφορμή την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, ο Θόδωρος Καράογλου προχώρησε στην ακόλουθη γραπτή δήλωση, που είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει αντιδράσεις. Ένας εκπρόσωπος του ελληνικού λαού στο Κοινοβούλιο, μιλάει… “το σάπιο σύστημα της βρώμικης ΕΠΟ και το τερατούργημα της Super League”, την… “παράγκα του Πιλάβιου” και πολλά άλλα.

«ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ»

“Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος ενός δράματος που τον τελευταίο μήνα απασχόλησε την φίλαθλη γνώμη της χώρας. Ο ιστορικός ΗΡΑΚΛΗΣ, πληρώνοντας τα εγκληματικά λάθη διοικήσεων του, αδύνατος μπροστά στα εκτελεστικά κέντρα των αποφάσεων, εκτελέστηκε, χωρίς επιείκεια, χωρίς ίχνος σεβασμού στην υπεραιωνόβια ιστορία του.

Είναι προφανές ότι οι εκτελεστές του ( το σάπιο σύστημα της βρώμικης ΕΠΟ και το τερατούργημα της Super League), είχαν προαποφασίσει την τύχη του ιστορικού συλλόγου. Έτσι παρά τις πολύ μεγάλες προσπάθειες της νέας διοίκησης των τελευταίων ημερών, το μέλλον ήταν προαποφασισμένο.

Οργή, αγανάκτηση, θυμός, είναι τα πρώτα συναισθήματα που κυριαρχούν. Για μια ακόμη φορά, ο ιστορικός ΗΡΑΚΛΗΣ, γίνεται το εξιλαστήριο θύμα του ποδοσφαίρου. Ο ιστορικότερος σύλλογος της χώρας, ο οποίος δεν υποβιβάστηκε αγωνιστικά, δεν «έστηνε» παιχνίδια, δεν είχε «ύποπτες» συναλλαγές, δεν τιμωρήθηκε για πράξεις βίας, κρίθηκε ότι πρέπει να θυσιαστεί για να….. «εξυγιανθεί» το επαγγελματικό ποδόσφαιρό στην Ελλάδα.. «Oυαί υμιν, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές».

Δεύτερες σκέψεις, πιο ρεαλιστικές, πιο ψύχραιμες, ακολουθούν. Ήρθε επιτέλους η ώρα το βρώμικο απόστημα της ΕΠΟ, η παράγκα του Πιλάβιου, το παραμάγαζο της Super League να εξυγιανθούν. Ο υπόκοσμος προκαλεί! Ήρθε η ώρα για συντονισμένη, μεθοδική προσπάθεια για ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στο χώρο του Επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ο αγώνας τώρα ξεκινάει!”

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top