Απορρίφθηκε η έφεση, υποβιβάζεται ο Ηρακλής

Η δευτεροβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής για το ζήτημα της ασφαλιστικής ενημερότητας. Κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι οι κυανόλευκοι …

Ηρακλής

Η δευτεροβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής για το ζήτημα της ασφαλιστικής ενημερότητας. Κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι οι κυανόλευκοι υποβιβάζονται στην Football League και παραμένει ο Αστέρας Τρίπολης στην Σούπερ Λίγκα.

“Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση όσον αφορά την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής κατά της υπ’ αριθμόν 195/19-5-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League:  

Δέχεται τυπικά την έφεση. Απορρίπτει κατά πλειοψηφία ως απαράδεκτες τις πρόσθετες παρεμβάσεις των ΠΑΕ Λεβαδειακός, ΠΑΕ Δόξα δράμας και ΠΑΕ Πανθρακικός. Απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση κατά πλειοψηφία, του μειοψηφούντος έχοντας τη γνώμη ότι έπρεπε να γίνει δεκτή κατ’ ουσία, να εξαφανισθεί η προσβαλλομένη απόφαση, να εξεταστεί κατ’ ουσία η υπόθεση και να επιβληθεί στην εκκαλούσα η πειθαρχική ποινή του υποβιβασμού στην αμέσως επόμενη κατώτερη κατηγορία”.

Η απόφαση ελήφθη με 2-1 ψήφους, με τον πρόεδρο της επιτροπής να μειοψηφεί.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top