ΣΧΟΛΙΟ: Δική σας η απόφαση, δική σας και η ευθύνη

Εδώ και περίπου ένα μήνα που γινόμαστε μάρτυρες της προσπάθειας εξόντωσης του μεγαλύτερου συλλόγου της Μακεδονίας, ο κόσμος του Ηρακλή πήρε άριστα. Κατέβηκε στους δρόμους, …

Εδώ και περίπου ένα μήνα που γινόμαστε μάρτυρες της προσπάθειας εξόντωσης του μεγαλύτερου συλλόγου της Μακεδονίας, ο κόσμος του Ηρακλή πήρε άριστα. Κατέβηκε στους δρόμους, βροντοφώναξε για το δίκαιο της αγαπημένης του ομάδας, έστειλε μηνύματα, αλλά μέχρι εκεί. Η συμπεριφορά του ήταν άψογη και το κάψιμο λίγων κάδων δεν αμαυρώνει την γενικότερη εικόνα.

Από εδώ και πέρα όμως κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί το παραμικρό. Ο κόσμος μοιάζει με ένα καζάνι που βράζει και κανείς δεν γνωρίζει τις επιπτώσεις μίας ενδεχόμενης έκρηξης. Όταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, ο πιο πράος και ευγενικός ίσως άνθρωπος που έχει εμφανιστεί στον χώρο του ελληνικού αθλητισμού, φτάνει στο σημείο να κουνάει επιδεικτικά τα κλειδιά του Ερασιτέχνη και να προκαλεί μέχρι και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου, αντιλαμβάνεται σε ποια ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο απλός οπαδός του Ηρακλή.

Αυτός που αντιλαμβάνεται ότι ορισμένοι με το έτσι θέλω, επιχειρούν να του καταστρέψουν την μεγαλύτερη ευχαρίστηση της ζωής του. Στο πιο βρώμικο πρωτάθλημα της υφηλίου, επιδιώκουν ορισμένοι να διαλύσουν τον Ηρακλή.

Τα ψέματα κύριοι τελείωσαν. Είτε βάζετε την υπογραφή σας στο μεγαλύτερο σκάνδαλο του ελληνικού ποδοσφαίρου και γίνεστε υπεύθυνοι για ότι συμβεί από εδώ και στο εξής, είτε αποφασίζετε αυτό που θέλει ο κάθε υγιής φίλαθλος: Τα παιχνίδια να κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στις αίθουσες δικαστηρίων…

ΥΓ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΤΣΑΝΕΙΟ….

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top