Στις φλόγες (και) το Ηράκλειο

Μετά την Θεσσαλονίκη, οι… φωστήρες της ΕΠΟ κατάφεραν να κάνουν άνω-κάτω μία ακόμη πόλη. Το Ηράκλειο θυμίζει Θεσσαλονίκη τα τελευταία 24ωρα και οι οπαδοί του …

Διάφορα

Μετά την Θεσσαλονίκη, οι… φωστήρες της ΕΠΟ κατάφεραν να κάνουν άνω-κάτω μία ακόμη πόλη. Το Ηράκλειο θυμίζει Θεσσαλονίκη τα τελευταία 24ωρα και οι οπαδοί του ΟΦΗ ακολουθούν το παράδειγμα των φίλων του Ηρακλή. Οι κινητοποιήσεις είναι πλέον σε καθημερινή βάση.

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε πορεία διαμαρτυρίας περίπου 5.000 φίλων του ΟΦΗ, χωρίς να λείψουν οι συγκρούσεις με τις δυνάμεις των ΜΑΤ. Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν και η πορεία έφτασε στο δικαστικό μέγαρο. Εκεί, κάποιοι από τους οπαδούς του ΟΦΗ πέταξαν πέτρες, μπουκάλια και ένα καπνογόνο προς το μέγαρο. Κάποιος μάλιστα έσπασε και την πόρτα. Τα επεισόδια συνεχίστηκαν έξω από την Α’ ΔΟΥ με αποτέλεσμα να παρέμβουν τα ΜΑΤ και να τραυματιστεί μια κοπέλα, η οποία σύμφωνα με τα αυτόπτες μάρτυρες δεν είχε πάρει μέρος στα επεισόδια!

Η κοπέλα χτυπήθηκε στο κεφάλι με γκλομπ. Ο τραυματισμός της εξαγρίωσε το πλήθος και ακολούθησαν συγκρούσεις με την αστυνομία. Η κοπέλα που τραυματίστηκε πήγε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο που την παρέλαβε. Της τοποθετήθηκαν ράμματα και στην συνέχεια αποχώρησε με προορισμό το σπίτι της.

Σχετικά Άρθρα

Κατσαμπής: “Ο Ιβάν αποχώρησε άδικα και άδοξα από τον Ηρακλή…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top