Στέλνει στον εισαγγελέα τον Πιλάβιο!

Από τη στιγμή που ο Σοφοκλής Πιλάβιος αποφάσισε να… παίξει με χιλιάδες κόσμου και μία ιστορία 103 ετών, θα υποστεί και στις συνέπειες.  Πριν από λίγα …

Ηρακλής

Από τη στιγμή που ο Σοφοκλής Πιλάβιος αποφάσισε να… παίξει με χιλιάδες κόσμου και μία ιστορία 103 ετών, θα υποστεί και στις συνέπειες. 

Πριν από λίγα λεπτά, ο Μιχάλης Γεράνης γνωστοποίησε την απόφαση της διοίκησης να προσφύγει στην Εισαγγελεία Πρωτοδικών Αθηνών και να υποβάλλει μήνυση εναντίον του προέδρου της ΕΠΟ.

«Για όσα ακούστηκαν ζητάμε την παρέμβαση του πρωθυπουργού και ως διοίκηση του Ηρακλή θα καταθέσουμε στον εισαγγελέα έγκλιση κατά του προέδρου της ΕΠΟ, κ. Πιλάβιου, για όλα αυτά που ειπώθηκαν και ακούστηκαν. Αυτοδιοίκητο δε σημαίνει ανεξέλεγκτο, δεν μπορεί μια ομοσπονδία να ελέγχει ανώνυμες εταιρείες. Η ΕΠΟ είναι αρμόδια να ελέγξει αν ο Ηρακλής έκανε επεισόδια και το πώς θα τιμωρηθεί. Δεν εκχωρήθηκαν αρμοδιότητες του κράτους στην ΕΠΟ”, ενώ ο Γωγάκος, είπε ότι…

“Προσπάθησαν να ρίξουν τον Ηρακλή αγωνιστικά αλλά δεν τους βγήκε. Στη συνέχεια πήγαν στο θέμα των φακέλων, που κι εκεί όμως στριμώχτηκαν γιατί δε θα μπορούσαν να κάνουν κάτι και θα πηγαίναμε σε άνοιγμα των φακέλων. Έτσι, ο κ. Πιλάβιος πήγε στο κοινοβούλιο και είπε όσα είπε. Σε ποιόν τα λέει αυτά; Να πάει τώρα να τα πει στον εισαγγελέα να τα πει, να δούμε».

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top